Gratis

Op deze pagina vind je al het moois dat we gratis aanbieden, zoals meditaties en online groepen. Voor onze verdiepende (meditatie) cursussen kun je een kijkje nemen op deze pagina.

Een account vol cadeautjes!

 

Leven vanuit je hart

Een Commit Happiness account aanmaken is zo gedaan, en geeft je allerlei moois:

  • De mogelijkheid om onze artikelen op te slaan in een To Read Lijst.
  • Een Cadeautjes pagina met exclusief moois voor onze leden, zoals het e-book ‘Leven vanuit je hart’ en de workshop ‘De 5 belangrijkste tools voor je persoonlijke groei’.
  • Toegang tot onze cursus demo’s: sommige van onze betaalde cursussen kun je gratis uitproberen!

 

 

Online cursus ‘Moeiteloos Genieten’

 

4videos

Zoek je meer innerlijke rust? Wil je afscheid nemen van piekergedachten? In deze cursus, die een extract is van Genieten van Binnenuit, laat Luz je 3 manieren zien om geluk en ontspanning in jezelf te vinden.

 

De Innerlijke Gelukszoekers Facebookgroep

 

facebookgroupCover

In deze groep vind je liefdevolle support en inspiratie voor jouw persoonlijke groei, zodat je via meditatie en innerlijk ‘werk’ in contact kunt komen met de meeste gelukkige, liefdevolle en ware Jij. Het is ook een fijne plek om gelijkgestemden te ontmoeten. Je bent van harte welkom!

 

Ontspanningsmeditaties

 

3 Ontspannings meditaties. Ontvang jouw gratis meditaties via commithappiness.nl/ontspanningsmeditaties

Drie van onze meditaties voor innerlijke rust in mp3-formaat, zodat je jouw zen altijd kunt vinden – of je nu in de trein zit of midden in de natuur.

 

Het Mearaluz meditatie pakket

 

mearaluz meditatiepakket

In dit pakket vind je een meditatiegids, checklisten, een kleurplaat en tien van onze meditaties in mp3-formaat. Allemaal bedoeld om je te inspireren op een speelse en liefdevolle manier met meditatie bezig te zijn.