Over Luz

Ik was ooit een onzeker meisje dat zich te raar en anders voelde om van waarde te kunnen zijn voor deze wereld. Dat knikkende knieën kreeg bij het idee een podium te betreden. Worstelde met faalangst, sociale angst en uitstelgedrag.

Inmiddels is dat onzekere meisje op haar 30e uitgegroeid tot één van de meest succesvolle spirituele influencers van Nederland, heb ik 100.000+ mensen geïnspireerd voor hun innerlijke groei en meer dan een half miljoen euro omzet weten te creëren door mijn eigen talenten op míjn manier in de wereld te brengen.

Er wordt naar mijn werk en meditaties verwezen door o.a. therapeuten, psychologen en instanties als de GGZ. Meerdere klanten hebben me verteld dat mijn Lichtacademie dieper ging en beter hielp dan de (prijzige) therapieën die ze gevolgd hebben. Mijn Youtubemeditaties zijn bijna 20 miljoen keer beluisterd.

Dit alles heb ik weten te creëren zonder een traditioneel pad met officiële opleiding in te slaan, maar door mijn intuitie en innerlijk kompas te volgen boven wat 'de norm' is. Ik heb ervaren wat het vraagt om van binnenuit je zielsmissie super krachtig en succesvol in de wereld te zetten. Op een manier die voor jou echt klopt.