Over Luz

Ik ben Luz, en hier op Mearaluz begeleid ik je om alle rust, acceptatie en positiviteit die je zoekt… in jezelf te vinden.

Luz van de Schoot


Omdat ik geloof dat we allemaal al compleet zijn zoals we nu op dit moment zijn, en een eindeloos rijke binnenwereld bezitten waar al dat moois te vinden is.

Alleen hebben de meesten van ons nooit geleerd hoe we er contact mee moeten maken.

Op Mearaluz kun je via geleide meditaties, online cursussen en gezamenlijke meditatie bijeenkomsten op een zachte en speelse manier terugkomen bij jezelf. En ontdekken dat daar alles te vinden is wat je je altijd al wenste.

commit happiness lof

Doe je mee?


Wekelijks wordt er ruim 10.000 keer gemediteerd met de meditaties van Mearaluz! En je bent van harte welkom om je aan te sluiten bij deze groep vol liefdevolle, bewuste mensen die besloten hebben het pad naar binnen te bewandelen.

Meditatiepakket

Op deze pagina vind je meer informatie over alles wat ik cadeau geef.

En hier vind je alle Mearaluz producten, als je en stapje dieper wilt gaan.

Algemeen 3 - Josefien

 

De korte versie van mijn levensverhaal


Ik probeer mijn hele leven al mijn ware zelf zoveel mogelijk te laten zien, wat tijdens mijn jeugd vooral leidde tot weinig vrienden, een lage eigenwaarde en het gevoel dat ik maar raar was en niemand op me zat te wachten.

Ik voelde me zo anders dan de rest, en daardoor onzeker, verlegen, angstig en terughoudend. Maar ik was ook een grote dromer.

Luz

Dus ben ik jarenlang bezig geweest met het overwinnen van mijn angsten, en heb ik me (met veel plezier) gestort op mijn persoonlijke en spirituele groei. Ik ontdekte dat er een wijsheid en liefde in mezelf schuilde die ik door alle kritiek en goedbedoelde adviezen van anderen totaal was kwijtgeraakt.

Nu kom ik daar elke dag een stukje meer mee in contact, en ik heb nog niets ontdekt wat me zóveel gebracht heeft.

Workshop freebie

 

Waar ik in geloof

 

  • In het hebben van een liefdevolle en zachte houding t.o.v. jezelf en alles wat je doet.
  • Dat meer van jezelf houden het meest altruïstische is wat je kunt doen.
  • Dat mijn gevoelens er zijn om gevoeld te worden.
  • En dat de reis terug naar jezelf de meest waardevolle is die je ooit zult maken.

commit happiness lof

Wat ik graag met je wil delen

 

  • Ik woon samen met mijn twee konijntjes in mijn droomhuis-voor-deze-levensfase. Het leukste aan mijn woonplek is dat ik met vijf minuten wandelen in het bos ben :)
  • Mijn officiële naam is Loes van de Schoot. De eerste twee jaar van mijn leven heb ik in Peru gewoond, waar mijn ouders voor die naam kozen omdat Luz in het Spaans ‘licht’ betekent. Hoe meer ik me spiritueel ontwikkelde, hoe sterker ik me aangetrokken begon te voelen tot die spelling van mijn naam.

Bewaren

 

Een kleine geschiedenis van Mearaluz

Ik ben Mearaluz in 2013 begonnen samen met mijn zusje en beste vriendin Els. Een aantal jaar hebben we samen de blogposts en meditaties gemaakt die Mearaluz tot leven brachten – vandaar dat je Els’ naam nog wel eens langs kunt horen komen hier.

Het was een fijne samenwerking en ik ben Els nog steeds heel erg dankbaar voor haar bijdrage hierin (zonder haar was Mearaluz er niet geweest!) maar op een gegeven moment werd het ons duidelijk dat we behoefte hadden aan een plek waar we ieder meer expressie aan onze eigenheid konden geven. Ik ben met Mearaluz verder gegaan, en Els kun je nu vinden op Inevitible Bliss.

CH account