Contact

Luz - Commit Happiness.nlIk vind het altijd leuk om via de mail van je te horen!

Jammer genoeg kan ik niet al mijn mails persoonlijk beantwoorden, maar weet dat alle lieve woorden die ik over Mearaluz ontvang zeker door me gelezen worden en in mijn hart binnenkomen!

Inhoudelijke vragen beantwoord ik (tenzij je cursist bent) niet individueel, maar als je een vraag toestuurt bewaar ik deze in een apart document waar ik inspiratie uit put voor mijn artikelen, Q&A sessies en meditaties.

Heb je een praktische vraag, kijk dan eerst in de FAQ-sectie hieronder.

Je kunt me bereiken op info@mearaluz.nl

Bedrijfsgegevens
Mearaluz
Cornelia de Rijcklaan 47
3723PM Bilthoven

KvK-nummer: 67529550
BTW-nummer: NL001103729B88

FAQ

Account

 • Wat is een To Read Lijst?

  Als je een account aanmaakt op Mearaluz kun je de artikelen bewaren die je in de toekomst nog wilt lezen! Bovenaan ieder artikel vind je een knop waarmee je het artikel toe kunt voegen aan je leeslijst. Ook als je de preview van een artikel tegenkomt op de categoriepagina’s (Heb lief, Geniet etc.) of onderaan een artikel dat je aan het lezen bent, kun je gemakkelijk een artikel aan je lijst toevoegen door op het plusje rechtsonderin te klikken.

  Elke maand herinneren wij je via de mail automatisch aan de artikelen die je nog wilt lezen, je kunt dus gerust vergeten dat je nog artikelen op je To Read Lijst had staan! Wil je liever vaker of nooit herinnerd worden? Dan kun je dat gewoon aanpassen bij de instellingen van je account.

  Nieuwsgierig geworden? Op pagina Word Lid kun je gratis een account aanmaken!

  > Terug naar boven.


 • Ik heb een andere vraag over mijn account.

  Op de Help & Uitleg pagina in het accountgedeelte van de website, staan nog veel meer veelgestelde vragen over het account. Je vindt deze pagina door in de zwarte balk bovenaan de pagina, de muis over je gebruikersnaam rechts in de balk te laten gaan. Er klapt dan een menu uit waar ‘Help & Uitleg’ tussen staat.

  > Terug naar boven.


 • Wat krijg ik als lid?

  – Toegang tot alle cadeautjes die alleen beschikbaar zijn voor CH-leden, zoals de mini-workshop Leven vanuit je hart. We blijven bovendien cadeautjes toevoegen!
  – De mogelijkheid om artikelen te bewaren die je later pas wilt lezen, voor meer informatie zie ‘Wat is een To Read Lijst?’ hieronder.
  – Je ontvangt de wekelijkse inspiratiemail, waarin ik je vertel over mijn persoonlijke ervaringen in mijn groeiproces. Je kunt je hier op ieder moment weer voor uitschrijven als het niet meer bij je past.

  > Terug naar boven.


 • Kan ik aangeven dat ik geen nieuwsbrief wil ontvangen?

  Zeker! Onderaan iedere e-mail vind je een mogelijkheid om je uit te schrijven.

  > Terug naar boven.


 • Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

  Klik op inloggen rechtsboven in het scherm. In groene tekst zie je staan ‘wachtwoord vergeten’. Als je hier je e-mail adres invult krijg je een nieuw wachtwoord toegestuurd, dat je kunt wijzigen als je eenmaal ingelogd bent.

  > Terug naar boven.


 • Ik heb problemen met mijn account.

  Op de Help & Uitleg pagina vind je alle problemen rondom de werking van het account zelf. Je vindt deze pagina door op jouw naam te gaan staan met de muis (rechtsboven in het scherm, in de zwarte balk) en ‘Help & Uitleg’ te selecteren in het menu dat vervolgens uitklapt.

  Heb je problemen met het inloggen, kun je een mailtje sturen naar info@mearaluz.nl

  > Terug naar boven.


Contact & Samenwerking

 • Kan ik met je samenwerken?

  Ik wil altijd graag kijken wat de mogelijkheden voor een samenwerking zijn! Of dat nu in de vorm van een stage, co-creatie, affiliateschap of iets heel anders is. Stuur je verzoek naar info@mearaluz.nl en zorg dat je duidelijk laat zien wie jij bent, wat je van ons verwacht in de samenwerking en wat het Mearaluz te brengen heeft.

  > Terug naar boven.


 • Wil je een affiliate worden van mijn product?

  Als je product van waarde kan zijn voor de Mearaluz bezoekers, sta ik ervoor open om er een affiliate voor te worden. Voorwaarde is wel dat we ik het product zelf heb kunnen uittesten om te weten of dit een product is waar ik achter sta; stuur dus altijd een exemplaar mee met je verzoek.

  Afhankelijk van hoe enthousiast ik ben over je product, wat de commissie is en hoe druk mijn promotie kalender is, besluit ik wat er mogelijk is. Je kunt je verzoek sturen naar info@mearaluz.nl

  > Terug naar boven.


 • Kan ik je een product sturen voor een recensie?

  Omdat ik geen recensies schrijf, maar alleen artikelen waar ik producten in noem waar ik enthousiast over ben, werk ik meestal met commissies (zie de affiliate vraag hieronder).

  Ik wil de goede producten die het financieel niet redden om een commissie af te dragen echter ook een kans geven! Daarom kun je je product ook naar me sturen als je geen affiliate programma hebt, en als ik enthousiast genoeg ben is er kans dat ik het noem in een artikel!

  > Terug naar boven.


 • Mag ik een meditatie of artikel van Mearaluz gebruiken?

  Wat een eer dat je Mearaluz met anderen wilt delen! :)

  Als je het gratis beschikbare materiaal wilt gebruiken voor iets wat jij gratis aanbiedt, mag dit onder een aantal voorwaarden:

  – Laat altijd weten dat het materiaal afkomstig is van Mearaluz en voeg een link naar de website toe.
  – Gebruik ons materiaal met mate; het is niet de bedoeling dat een significant deel van je website/product/etc gevuld is met Mearaluz content. Ik vertrouw erop dat je hier zelf een redelijke keus in maakt! :)

  Als je het gratis materiaal wilt gebruiken voor iets wat je tegen betaling aanbiedt, vragen we hier een kleine vergoeding voor. Stuur een mailtje naar info@mearaluz.nl voor de details. Ik maak vaak een uitzondering voor liefdadigheidsorganisaties, maar neem hiervoor wel eerst contact op.

  Voor het gebruiken van materiaal dat onderdeel is van de Mearaluz producten, vraag ik een hogere vergoeding en ga ik minder vaak akkoord. Neem ook hiervoor contact op via info@mearaluz.nl.

  > Terug naar boven.


 • Accepteer je gastblogs?

  Ja dat doe ik!

  Zorg dat je gastblog aan de volgende voorwaarden voldoet:
  – Sluit inhoudelijk aan bij Mearaluz.
  – Maakt gebruik van tussenkopjes.
  – Onderaan je artikel bevindt zich een ‘Make it happen!’ gedeelte, waar je in korte, praktische punten aangeeft hoe de lezers jouw informatie in hun leven kunnen toepassen.

  Stuur je artikel naar info@mearaluz.nl en dan hoor je of het geplaatst zal worden.

  > Terug naar boven.


 • Wil je een gastblog schrijven voor mijn blog?

  Ik schrijf maar weinig gastblogs, maar als je een platform hebt met een redelijk tot groot bereik en een doelgroep die matcht met Mearaluz, zou het zomaar kunnen dat ik een uitzondering maak. :) Stuur je verzoek naar info@mearaluz.nl met de volgende gegevens:

  – Je website/platform + het bereik daarvan
  – Een omschrijving van je doelgroep
  – Of er een specifiek thema is voor de gastblog
  – Eventuele andere eisen aan de gastblog

  > Terug naar boven.


 • Kan ik Luz interviewen?

  Ja! Als je me wilt interviewen voor een platform met een doelgroep die matcht met Mearaluz, sta ik daar meestal voor open. Stuur je interviewverzoek naar info@mearaluz.nl.

  > Terug naar boven.


Producten

 • Bestaat er een affiliate programma voor de producten?

  Heb je één of meerdere producten van Mearaluz gebruikt, en wil je er graag affiliate voor zijn? Leuk! Neem contact op via info@mearaluz.nl om te zien wat de mogelijkheden zijn. Stuur de volgende gegevens mee in je mail: je website adres, grootte van je mailinglijst en je doelgroep.

  Voor de meeste van de producten geldt een affiliate commissie van 50% over de verkoopprijs excl. btw.

  > Terug naar boven.


Technische vragen

 • Hoe download ik de meditaties?

  Sommige van onze meditaties komen in een zip-bestand, andere meditaties vind je los.

  In geval van een zip-bestand:
  Niet alle telefoons en tablets ondersteunen zip-bestanden. Het is het beste om het zip-bestand op je computer of laptop te downloaden, uit te pakken (rechter muisknop: uitpakken – vaak werkt dubbelklikken ook) en dan de losse mp3’s via je computer op je telefoon of tablet te zetten.

  Losse meditaties download je zo:
  Als je klikt op de download button van de meditatie zie je een scherm dat de meditatie afspeelt. Je kunt de meditatie zo online luisteren, maar ook via deze pagina downloaden.

  Hoe dat precies gaat hangt af van welk apparaat + browser je gebruikt:

  • Computer/laptop: Klik met de rechtermuisknop op de afspeelbalk van de meditatie, en kies de optie ‘(audio) opslaan’.
  • Android-telefoon en Chrome: als het goed is zie je een download-icoontje in de afspeelbalk.
  • Android-telefoon en Firefox: als je “lang drukt” op de afspeelbalk (dus een paar seconden je vinger op de afspeelbak houden), komt er een menu waarin je “Audio opslaan” kan kiezen.
  • iPhone: voor iPhones is het het makkelijkst om de meditaties op je computer te downloaden en dan met iTunes over te zetten.

  > Terug naar boven.