Workshops

Vanuit Commit Hapiness geven wij enkele workshops. Hierin leren wij mensen hoe zichzelf zo gelukkig mogelijk kunnen maken. Voor bedrijven is dit interessant als teambuilding, maar ook voor particuliere feestjes kan het leuk zijn. Ook geven wij zo nu en dan een voor iedereen toegankelijke workshop. De data van zulke workshops verschijnt op deze pagina en wordt aangekondigd via onze Facebook pagina.

Aankomende workshops

Er staan momenteel geen workshops gepland.

 

perfectiedraakje Versla je monsters!

Een workshop voor iedereen die genoeg heeft van zijn slechte eigenschappen! We gaan korte metten maken met uitstelgedrag, jaloezie, onzekerheid of waar je ook maar last van hebt. Hoe? Met fantasie en vriendelijkheid!

 

 

 

 

 

bouw een innerlijk paleis

Bouw een gelukspaleis

In deze workshop gaan we bouwen aan onze innerlijke wereld: en wel een gelukspaleis. Dit is een plek die we ontwerpen in ons hoofd en waar we alle mooie dingen in ons leven in een bíjna fysieke vorm kunnen uitstallen. Natuurlijk helpen wij je met bouwen!

 

 

 

 

 

 

nathalie en merel 395x460

Lachyoga

Hou je van samen met anderen lachen? Wil je leren lachen zonder reden? Dat kan bij lachyoga. En het is ook nog eens goed voor je fysieke en geestelijke gezondheid. Deze workshop wordt door Els gegeven, zij is gecertificeerd lachyogabegeleider en organiseert regelematig lachyoga in Delft. Kijk voor meer informatie op LachyogaDelft.nl.

 

Teambuilding voor bedrijven?

Wij leren mensen hoe ze zichzelf zo gelukkig mogelijk kunnen maken. Hoe? Met leuke workshops waarin de werknemers elkaar beter kunnen leren kennen door te praten over dingen waar het normaalgesproken op het werk niet zo snel over gaat: over geluk, obstakels en dromen. Of door een uur lang samen te lachen.

Kosten

Een workshop kost €169,-. Dit is inclusief de benodigde materialen en exclusief 21% btw en €0,39 reiskosten per gemaakte kilometer. Groepen kunnen bestaan uit 4 tot 30 personen. Voor lachyoga geldt een groep van 7 tot 25 personen Daarboven rekenen wij per persoon een meerprijs van €3,-. Het is gebruikelijk dat wij naar het bedrijf komen. Indien er geen geschikte locatie is, kunnen wij tegen een meerprijs een locatie regelen. Voor lachyoga moet een ruimere locatie zijn dan voor de andere workshops omdat er bij de oefeningen veel heen en weer gelopen wordt.

Commit Happiness op je feest?

Voor particuliere feesten vragen wij €69,-. Dit is inclusief de benodigde materialen en exclusief 21% btw en €0,39 reiskosten per gemaakte kilometer. Groepen kunnen bestaan uit 4 tot 20 personen. Voor lachyoga geldt een groep van 7 tot 25 personen. We gaan er van uit dat er op het feest voor een geschikte locatie wordt gezorgd. Dit een zaal met stoelen zijn, een afgehuurd café of een ruime woonkamer. Voor lachyoga moet een ruimere locatie zijn dan voor de andere workshops omdat er bij de oefeningen veel heen en weer gelopen wordt.