Workshop Lachyoga

Hou je van samen met anderen lachen? Wil je leren lachen zonder reden? Dat kan bij lachyoga. En het is ook nog eens goed voor je fysieke en geestelijke gezondheid. Deze workshop wordt door Els gegeven, zij is gecertificeerd lachyogabegeleider en organiseert regelematig lachyoga in Delft. Kijk voor meer informatie op TotLachs.nl.

Teambuilding voor bedrijven?

Wij leren mensen hoe ze zichzelf zo gelukkig mogelijk kunnen maken. Hoe? Met leuke workshops waarin de werknemers elkaar beter kunnen leren kennen door te praten over dingen waar het normaalgesproken op het werk niet zo snel over gaat: over geluk, obstakels en dromen. Of door een uur lang samen te lachen.

Een workshop kost €250,-. Dit is inclusief de benodigde materialen en exclusief 21% btw en exclusief eventuele reiskosten. Het is gebruikelijk dat wij naar het bedrijf komen. Indien er geen geschikte locatie is, kunnen wij tegen een meerprijs een locatie regelen.

Commit Happiness op je feest?

Voor particuliere feesten vragen wij €170,- inclusief btw, exclusief reiskosten. Groepen kunnen bestaan uit 7 tot 25 personen. We gaan er van uit dat er op het feest voor een geschikte locatie wordt gezorgd. Dit kan een zaal met stoelen zijn, een afgehuurd café of een ruime woonkamer; zorg voor voldoende ruimte!