Altijd Toegangskaartje wedstrijd! :)

Hoe kun je meedoen? Ik kies 3 winnaars uit een doos vol digitale lootjes. Je kunt zoveel lootjes insturen als je wilt, en er zijn 3 manieren waarop je een lootje kunt bemachtigen:

Manier 1: Nodig je vrienden uit

Voor iedere vriend(in) die zich via jou aanmeldt voor het e-festival (hiermee bedoel ik het gratis gedeelte), ontvang je een lootje.

Je kunt je lootje indienen door een mailtje te sturen naar lootje@commithappiness.nl waarin je het e-mail adres van de vriend(in) vermeldt die via jou over het e-festival gehoord heeft. Het is belangrijk dat je dit e-mail adres vermeldt, zodat ik de aanmelding kan checken mocht je als winnaar gekozen worden.

Heb je afgelopen week al iemand uitgenodigd? Natuurlijk telt dat ook mee!

En let erop dat je voor iedere vriend(in) een nieuw mailtje stuurt, want elke e-mail is één lootje. Dus als je twee e-mail adressen in één mailtje plaatst maak je maar één keer kans. En zoals ik al zei; je kunt zoveel lootjes insturen als je wilt! Hoe meer mensen je uitnodigt voor het e-festival, hoe meer kans je maakt.

Manier 2: Deel je lieve woorden

Heeft mijn werk je iets voor je betekend? Voor ieder testimonial dat je instuurt ontvang je ook een lootje. Met een testimonial bedoel ik: een paar zinnen over jouw ervaring met mijn werk, wat je er fijn aan vond en wat het in je leven veranderd heeft.

Je testimonial kan gepubliceerd worden op Commit Happiness.nl, dus stuur alleen een tekst in waarvan je het oké vindt als ik ’em openbaar laat zien :)

Je kunt voor ieder van de volgende onderwerpen één testimonial insturen:

  • Het Gelukkig van binnenuit e-festival
  • Commit Happiness in het algemeen
  • Luz (mijn persoonlijkheid, stijl, manier van werken etc.)
  • Én voor ieder Commit Happiness product (Altijd Toegangskaartje, meditatiebundel of e-cursus) dat je gevolgd hebt, kun je ook een testimonial insturen.

Je lootje kun je vervolgens indienen door een mailtje te sturen naar lootje@commithappiness.nl waarin je de tekst van jouw testimonial plaatst. Laat me ook weten of ik je voornaam erbij mag plaatsen, en als ik ook een foto van je zou mogen plaatsen stuur die dan mee in de bijlage. Daar maak je me heel blij mee! :)

Manier 3: Plaats een reactie op mijn meditaties

Wekelijks publiceer ik een nieuwe meditatie hier op het Youtubekanaal van Commit Happiness. Ik vind het altijd ontzettend leuk om te horen hoe anderen mijn meditaties ervaren, en daarom ontvang je een lootje voor elke 3 reacties die je op mijn meditaties/video’s plaatst.

Stuur je lootje in op lootje@commithappiness.nl en vermeld in de e-mail je Youtube naam en de meditaties (of url’s van de video’s) waar je een reactie hebt geplaatst.

Ook hiervoor mag je zoveel lootjes insturen als je wilt, maar bedenk dus wel dat je voor ieder lootje 3 reacties nodig hebt – dit om het in balans te brengen met de andere twee manieren. Plaats je bijv. 6 reacties dan kun je dus 2 lootjes insturen.

Uiteraard is het niet de bedoeling dat je meerdere reacties bij één meditatie achterlaat, ik zoek oprechte/natuurlijke reacties :)

Hoe kies ik de winnaars?

Tot 20 mei 12:00 ‘s middags kun je je lootjes insturen, want tijdens mijn afsluitende workshop die dag zal ik de winnaars bekend maken!

Ik trek 2 winnaars blind uit alle uitzendingen. Het 3e Altijd Toegangskaartje is een speciale prijs voor degene die de mooiste testimonial of Youtube reactie ingestuurd heeft. Creativiteit en originaliteit wordt daarbij beloond, dus voel je vrij om out of the box te denken!

Als jij al een Altijd Toegangskaartje gekocht hebt en je komt als één van de winnaars uit de bus, kun je óf kiezen je gewonnen kaartje aan een vriend(in) weg te geven, of om jouw aankoopbedrag volledig terug te ontvangen zodat je dus zelf een gratis kaartje ontvangen hebt.

Dat is voor mij financieel natuurlijk niet de handigste keuze, maar ik vind het heel belangrijk om mensen die al iets bij me gekocht hebben nooit achter te stellen. Dus je maakt evenveel kans op een gratis kaartje als de rest!

Belangrijke laatste dingen

Het is heel belangrijk dat je je lootjes/e-mails instuurt naar het e-mail adres lootje@commithappiness.nl (en niet naar één van mijn andere e-mail adressen), want alleen als je naar lootje@commithappiness.nl mailt, komt je e-mail in de ‘grabbelton’ waar ik de winnaars uit kies.

Heb je vragen over de wedstrijd, dan kun je die juist wél naar info@commithappiness.nl sturen.