Welkom Irene! Op deze pagina's vind je alles wat je nodig hebt om het e-festival onder de aandacht te brengen. Dankjewel voor je bijdrage hieraan

Belangrijke data

De promotie van het festival vindt plaats van 20 september t/m 2 oktober: ik wil je vragen in deze twee weken in ieder geval één mailing over het e-festival uit te sturen naar je lijst. Als je me nog extra wilt helpen om het festival onder de aandacht te brengen, vind je hier ook voorbeelden voor een herinnerings mailing, een blogpost en social media updates.

Het festival zelf duurt van 3 t/m 23 oktober.

Jouw link
Wanneer je het e-festival noemt, kun je mensen naar jouw persoonlijke link sturen: 


(dit helpt mij bij de evaluatie van het festival)
Hier is alle informatie over het festival te vinden, en kunnen mensen zich aanmelden. Als je bijv. in een tweet een kortere url nodig hebt kun je www.gelukkigvanbinnenuit.nl gebruiken, deze gaat naar dezelfde pagina.

Afbeeldingen
Hieronder en in de specifieke tabs vind je alle afbeeldingen die je kunt gebruiken. Mocht je nog iets missen (bepaalde afmetingen of tekst bijv.) kun je me een mailtje sturen op luz@commithappiness.nl en dan zal ik zorgen voor een nieuwe afbeelding.

Als je je url koppelt aan deze afbeelding, kun je die ergens in je mail plaatsen:

Ik geef je onderstaande teksten ter inspiratie. Je bent vrij om ze letterlijk over te nemen, er je eigen invulling aan te geven of helemaal je eigen tekst schrijven. Als je de tekst overneemt, vergeet dan niet om je url toe te voegen aan alle onderstreepte regels!

 

Voorbeeld eerste uitnodiging

[Je kunt beginnen met het omschrijven van de mensen uit jouw publiek die interesse zouden hebben in het e-festival. Alternatief kun je ook een anekdote vertellen over een (recent) moment in je leven dat het verbinden met je diepste zelf en van daaruit leven, je geholpen heeft - en vanaf daar de brug slaan naar: wil je dit ook ervaren? Kom in oktober naar het festival.]

Voel je een verlangen om meer in verbinding te komen met wie je werkelijk bent? Te ontdekken wie jij nu eigenlijk ten diepste bent, los van alle ideeën die de mensen om je heen van je hebben?  Los van de angsten en onzekerheden die je tegenhouden, los van al die rationele gedachten die toch telkens weer door je hoofd malen.

[Vervolgens nodig je de mensen uit voor het festival, waarbij je kunt noemen dat het gratis en online is.]

In dat geval zou ik je van harte willen uitnodigen voor het 'Gelukkig van binnenuit' e-festival, dat deze oktober plaatsvindt op Commit Happiness.nl.

En het leuke is... het is volledig gratis en je kunt meedoen vanuit je eigen woonkamer!

Tijdens het Gelukkig van binnenuit e-festival delen experts als Jan Geurtz, Lisette Thooft, Maria Johanna en Dolly Heuveling van Beek hun visies en methodes om een gelukkig leven te creëren van binnenuit, vanuit wie jij ten diepste bent. Zelf geef ik ook een workshop waar je van harte bij welkom bent!

Klik hier om je aan te melden voor dit gratis e-festival!

[Hier past het mooi om de bovenstaande afbeelding van het e-festival. Je kunt dan onderstaande tekst gebruiken om meer informatie te geven:]

Dit zijn alle online workshops waar je als deelnemer toegang toe krijgt:
3 oktober: 'Verbinden met jezelf: de reis van je hoofd naar je hart' door Irene Langeveld
4 oktober:  'Manifest your heart desires' door Natalie Bakker
5 oktober: 'Pijnlijke emoties als manier om contact te maken met je natuurlijke volmaaktheid', een live interview met Jan Geurtz
6 oktober: 'Je hartwaarden als innerlijk kompas' door Annemiek Stam
7 oktober: 'In 7 stappen je eigen pad vinden' door Avelien Jansen
9 oktober: 'Spoedcursus Geluk: Doorbreek je comfort zone en volg je hart!' door Marion van Dam
11 oktober: 'Jezelf terugvinden door te leren voelen' een live interview met Lisette Thooft
12 oktober: 'Van 'weten wie je bent' naar 'leven vanuit wie je bent'' een live interview met Maria Johanna
13 oktober: 'Maak je dromen waar vanuit een scheppende, liefdevolle en heldere energie' een live interview met Dolly Heuveling van Beek
15 oktober: 'Ontdek de verborgen krachten van Medische Qi Gong' door Linda Bijtebier
18 oktober: 'Kickstart your feminine power' door Suzanne Beukema
19 oktober: 'Doorbreek je geldblokkades en leef het leven waar je voor geboren bent' door Maartje Koper
20 oktober: 'Moeiteloos genieten: 3 manieren om geluk in jezelf te vinden' door Luz van de Schoot


Omdat alle workshops en interviews live gegeven worden, heb je de mogelijkheid om al deze prachtige sprekers live jouw vragen te stellen over deze onderwerpen! En mocht je niet live aanwezig kunnen zijn, kun je nog tot het eind van het festival de opnames van de workshops bekijken.

Oh en... als deelnemer krijg je daarnaast een digitaal cadeautje van ieder van deze sprekers!

Klik hier om je gratis kaartje voor 'Gelukkig van binnenuit' te reserveren.

Ik hoop je te zien!

 

 Voorbeeld subtiele herinnering

[Als je een wekelijkse nieuwsbrief uitstuurt, kun je in de week van 19 september de eerste uitnodiging sturen, en in de nieuwsbrief de week daarop het festival nog in een p.s. vermelden voor wie de eerdere e-mail gemist heeft.]

p.s. In oktober geef ik een live, online workshop op het 'Gelukkig van binnenuit' e-festival. Op dit gratis evenement worden 14 workshops en interviews gegeven door o.a. Jan Geurtz, Lisette Thooft en Maria Johanna. Je kunt hier jouw gratis kaartje reserveren! :)

Ik geef je deze tekst ter inspiratie. Je bent vrij om 'em letterlijk over te nemen, er je eigen invulling aan te geven of helemaal je eigen tekst schrijven. Als je de tekst overneemt, vergeet dan niet om je url toe te voegen aan alle onderstreepte regels!

Voorbeeld blogpost

Wil je ontdekken hoe je een vervullend leven kunt creëren vanuit je meest authentieke zelf?

Van 3 t/m 23 oktober neem ik deel in het Gelukkig van binnenuit e-festival, een online evenement om spiritueel geïnteresseerde mensen te inspireren met hun diepste zelf te verbinden en van daaruit een gelukkig leven te creëren.

En ik wil jou van harte een gratis toegangskaartje geven!

Jan Geurtz, Lisette Thooft, Maria Johanna, ik en tien andere sprekers hebben een fantastisch programma voor je gemaakt, met workshops en interviews die je begeleiden bij een prachtige reis naar binnen. Al deze workshops kun je online volgen vanachter je eigen computer - en via een chatbox kun je live vragen stellen aan mij en de andere sprekers.

Klik hier om je gratis kaartje te reserveren!

Dit zijn een aantal van de workshops:


Als je vandaag je kaartje reserveert, krijg je gratis toegang tot alle 14 online workshops!


Eigen blogpost idee

Een supermooie manier om het festival in een blogpost aan te kondigen zou natuurlijk zijn door een blog te schrijven die qua onderwerp linkt aan de workshop die je gaat geven. Vervolgens kun je onderaan je blogpost deze workshop + het e-festival aankondigen.

Facebook cover foto:

Andere social media afbeeldingen:

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