Geliefd van Binnen

Het complete, vreugdevolle stappenplan
om alle liefde die je nodig hebt in jezelf te vinden

Er zijn zo ongeloofelijk veel schatten te vinden in de liefde van je eigen hart!

Als je een beetje lijkt op mij, ben je echter opgegroeid met het gevoel dat je liefde vooral buiten jezelf moest vinden. In de sprookjesprins(es) op het witte paard. En het enige wat je kon doen was wachten tot deze verlosser naar je toe zou komen om je te redden van een eenzaam leven.

En in de e-cursus Geliefd van binnen wil ik je laten zien hoe je contact kunt maken met deze liefde.

Wat is Geliefd van binnen?

Geliefd van binnen is een online cursus die jou stap voor stap laat zien hoe je alle liefde die je nodig hebt in jezelf kunt vinden.

De 13 lessen waar de cursus uit bestaat zijn gevuld met filmpjes, oefeningen en visualisatie meditaties om jou in contact te brengen met je kern van onvoorwaardelijke liefde.

Wat behandelen we in de e-cursus?

Geliefd van binnen bevat vier modules (met ieder 2 tot 4 lessen) waarin je de vier stappen naar je innerlijke liefde doorloopt. Dit is wat je in elk van deze modules gaat doen:

Wat kost de e-cursus & hoe kan ik me aanmelden?

Ik bied twee verschillende versies van de cursus aan: zelfstudie en het power pakket. Dit om de cursus zo betaalbaar mogelijk aan te kunnen bieden mocht je het niet zo ruim hebben, en tegelijkertijd extra begeleiding te kunnen geven als dat is waar je behoefte aan hebt.

Let op: de introductieprijzen hieronder zijn nog geldig t/m 21 mei 2016!

Liever eerst een rondleiding?

In dit filmpje kun je een kijkje achter de schermen nemen:

Wat zijn de voordelen van Geliefd van binnen?

  • Commit Happiness! Je krijgt in deze cursus wat je al van ons gewend bent: goede kwaliteit, mooie vormgeving en actiegerichte inhoud met tegelijkertijd een vleugje fantasie en speelsheid!

  • De hele cursus is online te volgen, wat betekent dat je er niet de deur voor uit hoeft! De meditaties kun je downloaden om overal te luisteren.

  • Bovendien kun je de cursus op je eigen tempo doorlopen.

  • Ik heb er alles aan gedaan om te zorgen dat je de cursus ook echt gaat afmaken! Inclusief een mooie kleurplaat die je gaat motiveren om tot het einde door te gaan. :)

  • In de 'Innerlijke Wereldreizigers' Facebook groep kun je contact leggen met gelijkgestemden, je ervaringen delen en je vragen stellen.

  • 30 Dagen lang 'Niet tevreden, geld terug!' garantie.

  • Leuke extra's die je gaan helpen het meeste uit deze cursus te halen!

 

 

Woooh! Extra's!

Yes, dit is wat je cadeau krijgt wanneer je Geliefd van binnen aanschaft:


Enthousiast geworden? Meld je hier aan!

Let op: de introductieprijzen hieronder zijn nog geldig t/m 21 mei 2016!

Over mij

Ik ben Luz, jouw coach en cheerleader tijdens de cursus!

In 2013 begon mijn reis naar zelfliefde. Al lang daarvoor had ik het vage voornemen om mezelf meer te accepteren, maar ik had me nooit opengesteld voor de mogelijkheid dat er zoiets bestond als zelf-LIEFDE.

Dat kwam pas toen ik een relatie kreeg met een man die zo weinig van zichzelf hield dat ik zag hoeveel moois hij niet kon aannemen van het leven. En ik realiseerde dat dat eigenlijk ook waar was voor mezelf. In mijn poging om hem meer van zichzelf te laten houden, begon mijn eigen pelgrimage naar zelfliefde.

Tussen toen en nu heb ik allerlei dingen uitgeprobeerd. Geleerd van wijze guru's, en geput uit mijn eigen intuïtie.

In Geliefd van binnen heb ik al deze dingen samengevoegd in een logisch, opvolgend geheel. En de oefeningen voor je geselecteerd die het meeste effect hebben!

Ik geloof dat de beste manier om deze wereld mooier te maken, is om meer van onszelf te houden. Dat is waarom ik Geliefd van binnen met heel veel liefde voor je ontwikkeld heb.

30 Dagen lang ‘niet tevreden, geld terug’ garantie!

Als jij binnen 30 dagen na het aanschaffen niet uit de cursus hebt kunnen halen wat het aankoopbedrag je waard zou zijn, kun je het geld gewoon terug krijgen door ons een mailtje te sturen!

We vinden het bij Commit Happiness belangrijk dat onze klanten zich goed voelen over wat ze bij ons aanschaffen. En blijkt dat niet het geval, dan geven we het geld liever terug. :)
 
Pas nadat we het geld hebben teruggestort zullen we je vragen of je ons nog wilt laten weten hoe de cursus wel aan je verwachtingen had voldaan, en je bent niet eens verplicht om hierop de reageren.

(Maken mensen daar dan geen misbruik van? Misschien, maar wij kiezen er principieel voor om te vertrouwen op de oprechtheid van onze klanten.)


Enthousiast geworden? Meld je hier aan!

Let op: de introductieprijzen hieronder zijn nog geldig t/m 21 mei 2016!

Veelgestelde vragen


Wat als ik twijfel of deze cursus wel het juiste voor me is?
Oeh, dat hangt van jouw individuele situatie af! Ik raad je aan deze pagina nog eens goed door te nemen, en dan in je hart te kijken of je enthousiast wordt van deze cursus. Wil je kiezen voor meer zelfliefde?

Als je nog steeds twijfelt, kun je me een mailtje sturen op luz@commithappiness.nl. Leg je uit waarom je twijfelt, en dan vertel ik je oprecht of ik denk dat deze cursus bij je aansluit of niet.

Weet ook dat je je niet helemaal suf hoeft te piekeren over deze beslissing! Als je de cursus koopt, en deze blijkt toch niet bij je te passen, kun je binnen 30 dagen gewoon je geld terugkrijgen. We willen bij Commit Happiness alleen gelukkige klanten die echt geholpen zijn door onze producten! :)

 

Hoeveel ervaring in meditatie moet ik hebben om deze cursus te kunnen doen?
Juist voor mensen die nog niet veel ervaring hebben met mediteren of visualiseren, heb ik de cursus Inleiding in visualisatie gemaakt, die je gratis bij Geliefd van binnen ontvangt. Visualiseren is heel makkelijk om mee te beginnen, maar deze cursus verzekert je er van dat je het meeste uit je visualisaties kunt halen.

 

Is deze cursus ook nuttig als ik al ervaring heb met het ontwikkelen van zelfliefde?
Als jij er van droomt nog (een beetje) meer van jezelf te houden, kan deze cursus waarschijnlijk wat voor je betekenen! Vraag je af wat jij nog precies nodig hebt: zoek je nieuwe oefeningen? Wil je graag ontdekken hoe meditatie je kan helpen met dit thema? Is er een specifiek onderdeel van de cursus waar je nog wel wat verdieping kunt gebruiken? Of zoek je misschien wat aanmoediging, iemand die je van begin tot eind meeneemt langs dit pad? Of een groep met mensen die ook bezig zijn hun zelfliefde te vergroten?

Als je ervoor kiest de cursus aan te schaffen, en ontdekt dat deze niet toevoegt aan wat je al wist of kon op het gebied van zelfliefde, kun je me binnen 30 dagen een mailtje sturen en ontvang je het aankoopbedrag terug! We willen bij Commit Happiness alleen gelukkige klanten die echt geholpen zijn door onze producten! :)

 

En als ik nu helemaal niet geloof dat ik van mezelf kan houden?
Geen zorgen! Dat is waarom we een hele module besteden aan het onderzoeken van je negatieve overtuigingen en het omarmen van je ongeliefde zelf. De Affirmatie Goochelkist die je bij deze cursus ontvangt, gaat je helpen helemaal te geloven in jouw vermogen om van jezelf te houden! En ik weet zeker dat je daartoe in staat bent, omdat je een mens bent met een heel groot hart :)

Daarnaast ga ik je stap voor stap meenemen op deze reis. Ik vertel je precies wat je moet doen, en hoe je dat moet doen. Je hoeft je dus niet druk te maken over jouw kunnen: ik leer je alles wat je moet weten om bij de liefde van jouw hart te komen!

 

Wat is het verschil in begeleiding tussen zelfstudie en het power pakket?
Zelfstudie, zoals het woord al zegt, betekent dat je zelfstandig met het cursusmateriaal aan de slag gaat. Heb je vragen of loop je ergens tegenaan, dan kun je dat plaatsen in de Facebook groep - waar ik af en toe actief ben maar waar vooral je mede-cursisten je van dienst kunnen zijn. Ook ben ik via de mail bereikbaar voor (korte) vragen.

Tijdens het powerpakket bespreken we eerst wat jouw doelen zijn met deze cursus en waar je nu staat, zodat ik jouw achtergrond ken je vanuit daar kan helpen. Tijdens de twee coachingsessies kunnen we bespreken waar je tegenaanloopt en hoe je het beste verder kunt gaan. Ook ben ik via de mail beschikbaar voor al je vragen, waar ik uitgebreider op in kan gaan dan met het zelfstudie pakket.

 

Waar kan ik terecht met vragen en problemen die ik tegenkom tijdens de cursus?
Al je worstelingen, sucessen en vragen kun je in de Innerlijke Wereldreizigers Facebook groep plaatsen. Hier ben ik af en toe actief, en kunnen je mede-cursisten je helpen! Ik ben ook via de mail beschikbaar voor (korte) vragen.

Als je graag zeker wilt zijn van 1 op 1 begeleiding, raad ik je aan het Power Pakket aan te schaffen.

 

Wanneer heb ik toegang tot het cursusmateriaal?
Direct! Zodra je hieronder op 'Ik doe mee!' klikt, wordt je naar de betaalpagina geleid. Wanneer je de cursus gekocht hebt, staat deze direct klaar op jouw Commit Happiness account onder 'Mijn cursussen'.

Wanneer je het power pakket aanschaft, neem ik binnen twee werkdagen contact met je op om de coaching sessies in te plannen.

 

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?
Voor de rest van je leven! :) En zodra nieuwe versies van de cursus uitkomen, heb je ook hier (gratis) toegang toe.

 

Hoe lang duurt de cursus?
Ik raad je aan de cursus in 8 tot 10 weken te doorlopen, waarbij je elke week 1 a 2 uur de tijd neemt voor de filmpjes, oefeningen en meditaties. Het is belangrijk dat je voldoende tijd neemt tussen de lessen, om te zorgen dat je de stof echt toe gaat passen in je dagelijks leven!

 

Wanneer krijg ik de coaching sessies van het power pakket?
Zodra jij klaar bent om te beginnen, kunnen we de sessies inplannen. Ik raad je aan om voor je begint met de cursus de introductie sessie te plannen, en dan tijdens het doorlopen van de cursus één coaching sessie op te nemen, en wanneer je de cursus voor de eerste keer hebt afgerond nog een coaching sessie te doen.

Je kunt zelf besluiten in welke weken je je coaching sessies opneemt, binnen 6 maanden vanaf je aanschafdatum. Daarna vervallen de sessies (maar geen zorgen, ik stuur je van te voren een mailtje ter herinnering!)

10 Weken vanaf het introductiegesprek, ben ik ook via de mail beschikbaar voor tussentijdse coaching. Na deze 10 weken kun je me nog wel mailen met korte vragen (net zoals zelfstudie cursisten) maar vindt er geen uitgebreide coaching meer plaats via de mail.

 

Wat gebeurt er na 21 mei?
Dan eindigt de introductieperiode van deze cursus! Daarna zal de cursus even niet meer voor verkoop beschikbaar zijn, omdat ik me ga richten op het begeleiden van de cursisten en mogelijk het verbeteren van de cursus. Wanneer de cursus daarna weer beschikbaar is, zal dat voor de volledige prijs zijn.

Als je enthousiast bent over de cursus, kun je deze dus het beste nu nog voor de introductieprijs aanschaffen!

 

Mijn vraag staat hier niet bij!
Mail je vraag naar luz@commithappiness.nl en ik help je verder! Hoe specifieker je je vraag stelt, hoe beter ik je kan helpen.


 


Enthousiast geworden? Meld je hier aan!

Let op: de introductieprijzen hieronder zijn nog geldig t/m 21 mei 2016!

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