Team Meara Luz zoekt een PA die Luz haar persoonlijke leven op rolletjes laat lopen!

In het kort

Meara Luz ondersteunt tienduizenden mensen om hun innerlijke blokkades los te laten en te gaan leven vanuit het licht en de liefde die ze werkelijk zijn. Zodat ze vanuit daar hun allermooiste leven creëren dat echt past bij wie zij zijn - in verbinding met zichzelf, omringd door liefdevolle relaties en in alignment met hun zielsmissie.

We zijn per direct op zoek naar een Personal Assistant die Luz haar persoonlijk leven op rolletjes laat lopen,

zodat Luz vrij is om zich te focussen op haar rol als coach en visionair - in plaats van bezig te zijn met persoonlijke (en deels business) regelzaken.

Zodat we, door een georganiseerd privé leven van Luz, moeiteloos dezelfde (of grotere!) impact kunnen maken.

Hier vind je Luz' website en kun je een indruk krijgen van ons bedrijf.

Waar je je o.a. mee bezig zult houden in deze positie:

Dit is zeer divers! Keer op keer kan er een andere uitdagende klus op je pad komen, denk aan…

 • Postpakketjes verzenden of retourneren
 • Een oplossing zoeken voor Luz’ piepende bureaustoel
 • Storage regelen voor bedrijfsspullen
 • Een defecte staafmixer laten repareren
 • Luz ontdoen van het oude konijnenhok wat al veel te lang in huis staat
 • Boodschappen regelen (zeker tijdens lanceringen)
 • Bij live dagen op locatie ondersteunen
 • Etc. Etc.


Kortom je kunt het zo gek niet verzinnen, maar als er iets niet loopt of werkt in Luz haar privé leven dan ga jij dit fixen.

Daarnaast kan het zijn dat we een beroep doen op jouw superpower als het gaat om bedrijfs gerelateerde taken, zoals dus de ondersteuning op locatie bij live dagen.

Wie we zoeken:


 • Jij gaat verder dan ‘even iemand helpen’. Jij werkt zeer zelfstandig, kunt en durft zelf beslissingen te nemen en kijkt verder dan ‘dit klusje moet nu geklaard’. Wat bedoelen we hiermee? Luz hoeft jou niet de oplossing aan te dragen. Jij kent Luz haar wensen (bijv. bewustzijn voor de wereld als het gaat om inkopen en materialen, duurzaamheid, of iets nog een tweede leven kan krijgen) en voelt dit naadloos aan. Iedere klus of uitdaging bekijk jij vanuit een bigger picture: komt het er op neer dat jij wekelijks de boodschappen doet, of is bezorgservice de beste oplossing voor Luz? Is iets laten repareren het antwoord of mag er een nieuwe worden gekocht. Luz deelt duidelijk haar wensen en verder los jij het zelfstandig op. 
 • Jij bent kostenbewust en ook hierin zie jij de bigger picture: ben jij uren ergens naar aan het zoeken of iets aan het regelen of .... En ook hierin kun jij de afweging maken: wat is kostenefficiënt en weegt dat af tegen de milieubewuste manier.
 • Je kunt goed inschatten wat echt nodig is, en durft bijzaken die niet-essentieel zijn los te laten - en kunt daarbij ook eerlijk tegengas geven als je ziet dat Luz vasthoudt aan iets waar haar leven eigenlijk beter zonder kan.
 • Je haalt er een kick uit om dingen op te ruimen, goed te organiseren en efficiënter te maken.
 • Je vindt het belangrijk om te werken bij een nieuwetijds bedrijf als Meara Luz, en zo via jouw werk bij te dragen aan een mooiere wereld.
 • Je begrijpt het belang van onze missie om mensen in contact te brengen met hun Ware Zelf en het leven dat hen het allergelukkigst maakt. Je gelooft in een wereld waarin iedereen welkom is, en vrij om hun innerlijke leiding & alignment te volgen. In vertrouwen dat als we van uit die plek handelen we het meeste goed doen voor onszelf én de wereld om ons heen.
 • Je kiest voor een samenwerking waar we niet alleen professioneel maar ook als mens met elkaar in verbinding zijn. :) Je past bij een werkcultuur waar we open en eerlijk met elkaar delen, en ruimte houden voor de emotionele kant van het leven.
 • Je bent zelfreflectief en bereid om te kijken naar de plekken waar jouw patronen en triggers je in de weg staan om je beste werk te doen. Je staat ervoor open om samen over onze patronen te praten als dat nodig is, en doet hierin jouw deel om je groeiproces door te gaan .
 • Je hebt een zelfstandige en initiatiefrijke werkhouding. Je draagt verantwoordelijkheid voor de afspraken die je maakt en pakt uit jezelf dingen op waarvan je ziet dat ze beter kunnen. Je durft het aan om waar nodig zelfstandig beslissingen te maken in lijn met Luz' visie voor haar leven en het bedrijf.
 • Je leert graag over nieuwe dingen, zodat je het optimaal kunt inzetten. Je bent ambitieus en vindt het belangrijk om hoge kwaliteit te leveren in je werk.
 • Je leert graag over nieuwe dingen, zodat je het optimaal kunt inzetten. Je bent ambitieus en vindt het belangrijk om hoge kwaliteit te leveren in je werk.

Wie we niet zoeken: we zoeken geen nieuwe vriend(in) voor Luz ;-).

Luz moet zich veilig en vertrouwd bij je voelen en volledig zichzelf kunnen zijn. Je regelt persoonlijke zaken voor Luz en komt bij haar over de vloer. Daarin respecteer je haar persoonlijke ruimte, moet een sociaal praatje geen verplichting zijn. Kortom, Luz wil 100% Luz kunnen zijn in haar persoonlijke omgeving en dat ervaar jij niet als een afwijzing.

Belangrijke vereisten

 • Je bent een echte aanpakker! Ervaring als PA is een pré en dan bij voorkeur voor mensen vergelijkbaar met Luz als het gaat om hoe ze in het leven staan: bewust, nieuwetijds, een soortgelijke zielsmissie.


 • Je woont in Bilthoven of nabije omgeving. Woon je wat verder weg? Hoeft geen probleem te zijn, maar weet dat je regelmatig naar Bilthoven zult moeten reizen.


 • Je bent integer en gaat vertrouwelijk met zaken om.


 • Goede vaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal.


 • Je bent superflexibel beschikbaar: het kan zijn dat je 2 weken niet werkt en dan misschien een week van 5 uren. Gemiddeld schatten we 2-3 uur per week.


 • Je hebt er geen probleem mee om af en toe in de weekenden of avonduren te werken wanneer er een meerdaags evenement of lancering plaatsvindt.


 • Het is oké voor je om flexibel in te springen en werk te doen waarbij rustigere periodes zich afwisselen met drukkere weken waarin er meer van je gevraagd wordt.


 • Jij wordt echt heel blij van dit werk, je haalt er superveel vervulling uit en bent er supergoed in.


 • Je staat open voor een lange termijn samenwerking. :) We zoeken iemand met met commitment binnen team Meara Luz, zodat we de komende jaren steeds beter op elkaar ingespeeld raken en ongelooflijk mooie dingen in de wereld gaan zetten!

Waarom werken bij team Meara Luz?

 • Veel vrijheid in het bepalen van je werktijden.


 • Ieder teamlid ontvangt een volledig lidmaatschap tot Luz' Lichtacademie van ons cadeau, en van alle digitale producten die we uitbrengen (zoals meditatiebundels en VIP-kaartjes) mag je ook gebruik maken.


 • Onze bedrijfscultuur is eentje waar je gewoon jezelf mag zijn. We kunnen open met elkaar delen over alles wat er speelt op de werkvloer en er is ruimte voor als omstandigheden in je persoonlijke leven beïnvloeden hoe goed je in je vel en daarmee in je werk zit.


 • We werken niet vanuit pushen of het negeren van behoeftes, maar vanuit kijken naar wat er nodig is om een zo goed mogelijk situatie te creëren voor alle betrokkenen. We weten hier bij team Meara Luz dat zelfzorg, innerlijke groei en het bewaken van onze grenzen de sleutel is om er werkelijk voor elkaar en onze missie te kunnen zijn.


 • Je maakt echt een verschil voor mensen en de wereld door hier te werken! :D Het komt regelmatig voor dat ook teamleden de liefste bedankjes en soms zelfs postkaartjes van onze klanten ontvangen ;)

Hoe kun je in aanmerking komen?

Reageer direct als je geïnteresseerd bent; we nemen de applicaties in overweging op volgorde van binnenkomst en vullen de positie zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden. Je kunt reageren tot en met uiterlijk woensdag 2 november.

We zoeken voor deze samenwerking naar een freelancer met flexibiliteit in de werkuren. 

Om kans te maken:

 1. Een korte paragraaf over waarom jij denkt dat je de juiste persoon bent voor deze positie.
 2. Voor wie je nog meer hebt gewerkt als PA, en wat je voor jouw klanten doet. (Wees specifiek met een paar voorbeelden! Wat voor problemen/wensen hadden jouw klanten toen jullie begonnen met de samenwerking, en wat heb je concreet veranderd in hun leven? Maak het duidelijk voor ons wat je wel doet, en wat juist niet.)
 3. Je website en/of socials.
 4. Gebruik de exacte onderwerpregel: "Zonnebloem - Mijn applicatie voor team Meara Luz" (Als je onderwerpregel hiervan afwijkt gaat je mail verloren.)
 5. Doe de DISC test op deze website. Maak een screenshot van je resultaat en voeg dit toe aan de mail.
 6. Deel in de mail ook alvast jouw freelance uurtarief. We horen dit graag als: 1) je 'minimum uurtarief' (voor minder doe je het niet) en 2) jouw droomtarief. Dan kunnen we straks afstemmen welk bedrag aan beide kanten werkelijk kloppend voelt voor de start van onze samenwerking.

  We kijken ernaar uit om van je te horen!

  We beoordelen de applicaties op volgorde van binnenkomst, en nemen direct contact op als we voelen dat je een goede match zou kunnen zijn. Je ontvangt dan via de mail de informatie voor de 2e stap.

  Liefs Luz en Hinke (team Meara Luz)

Luz (CEO)

Hinke (Business Manager)