​Team Meara Luz zoekt een executive assistent :D

 (met doorgroeimogelijkheden naar online business manager)

​In het kort

​Meara Luz ​ondersteunt via ​haar ​werk tienduizenden mensen om hun innerlijke blokkades los te laten en te gaan leven vanuit het licht en de liefde die ze werkelijk zijn​. Zodat ze vanuit daar hun allermooiste leven creëren dat echt past bij wie zij zijn - in verbinding met zichzelf, omringd door liefdevolle relaties en in alignment met hun zielsmissie.

Voor ons team in dit jonge, snelgroeiende bedrijf zijn we per direct op zoek naar een nieuwe executive assistent die vanuit huis de dagelijkse gang van zaken regelt in het bedrijf, waardoor ​Luz vrij is om ​zich te focussen op ​haar teachings & content creatie, en het ontwikkelen van de visie voor het bedrijf.

​Je zult het be​drijf door en door leren kennen als allround virtueel assistent, en daarnaast een aantal projecten managen. Je kijkt mee naar de binnenkant van het bedrijf en verbetert de huidige processen en systemen​.

​Vervolgens groei jij mee met het bedrijf naar de rol van online business manager en zul je steeds meer bezig zijn met het ​installeren en aansturen van het team, en het managen van ​alle projecten en dagelijkse taken die we als bedrijf uitvoeren.

​Waar je je o.a. mee bezig zult houden in deze positie:


 • ​Het beheren van projecten in onze project management software.
 • ​Beheer van de inbox en klantenservice (vooral in de beginfase).
 • Community ​management en beheren van de Facebookgroepen (in de beginfase).
 • Praktische ondersteuning met bijv. het editten van meditaties en het uploaden van cursussen (in de beginfase​).
 • Het ​​opzetten van o.a. onze email service provider en evergreen funnels.
 • ​Vergaderingen leiden.
 • Het stroomlijnen van de binnenkant van het bedrijf​; zorgen dat interne processen geoptimaliseerd worden.
 • Organiseren van het Innerlijk Licht e-festival, waaronder het contact met de sprekers, het ​op elkaar afstemmen van de verschillende onderdelen​ en het in de gaten houden van deadlines.
 • Team management, inclusief ​zien waar nieuwe teamleden nodig zijn en zorgen dat we de juiste mensen op de juiste plek hebben (voornamelijk in de tweede fase).
 • Luz' visies en dromen vertalen naar concrete projecten waarmee deze door het team in de wereld gezet worden (in de ​tweede fase).


​Wie we zoeken:


 • Het lijkt je fantastisch om te werken bij een bedrijf als Meara Luz, en zo via jouw werk bij te dragen aan een mooiere wereld. Je gelooft in onze missie.

 • ​Je haalt er een kick uit om dingen op te ruimen, goed te organiseren en efficiënter te maken. Jouw werkdag voelt echt voldaan als je iets hebt toegevoegd wat het bedrijf ​weer een stapje hoger heeft getild.

 • Je vindt het ​heerlijk om ervoor te zorgen dat iets achter de schermen goed opgezet wordt, en hoeft niet zelf op het podium of aan de frontdesk te staan.

 • Je hebt een zelfstandige en initiatiefrijke werkhouding. Je draagt verantwoordelijkheid voor de afspraken die je maakt en pakt uit jezelf dingen op waarvan je ziet dat ze beter kunnen. Je ​durft het aan om waar nodig zelfstandig beslissingen te maken in lijn met Luz' visie voor het bedrijf.

 • Je kunt goed op jezelf werken maar geniet er ook van ​als je de hele dag ​veel in contact ​bent met anderen. ​Afwisseling, ​improviseren en het ​​overzien van ​meerdere taken en projecten tegelijkertijd is geen probleem voor jou. Je ​kunt noodsituaties goed opvangen en zorgt dat er gebeurt wat moet gebeuren, ook als dingen anders lopen dan verwacht.

 • Je b​ouwt gemakkelijk duurzame relaties o​p met zakelijke contacten omdat je ​er zorg voor draagt dat de ander een goede samenwerking ervaart.

 • Je leert graag nieuwe dingen (bijv. hoe een programma werkt), zodat je het optimaal kunt inzetten.

 • Je droomt van een baan in een hecht team waar we niet alleen professioneel​ maar ook persoonlijk met elkaar in verbinding zijn. :) Je past bij een werkcultuur waar we open en eerlijk met elkaar delen, en ruimte houden voor de emotionele kant van het leven.

 • Je ​hebt een passie voor persoonlijke/spirituele ontwikkeling en bent op een levenslang pad van innerlijke groei.

 • Je hebt ​​grote ambitie en wilt met jouw unieke kennis en talenten, dit bedrijf een niveau hoger tillen.


​Belangrijke vereisten


 • Je hebt minimaal HBO denk- en werkniveau.

 • Goede vaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal.

 • Je ​werkt ​makkelijk met computers en pikt nieuwe software snel o​p.​

 • Je bent zo'n 32-40 uur per week beschikbaar​, en ​hebt er geen probleem mee om af en toe in de weekenden of avonduren​ te werken wanneer er een meerdaags evenement of lancering plaatsvindt.
  Het is oké voor je om flexibel in te springen en werk te doen waarbij rustigere periodes zich afwisselen met drukkere weken waarin er meer van je gevraagd wordt.

 • Onderdeel zijn van team Meara Luz, ​ligt in lijn met wat jij komt doen hier op aarde. :) ​Je hebt een passie voor management en organisatie, en je vindt het ​​belangrijk wat ​jij via dit bedrijf kunt ​betekenen voor de wereld.

 • ​Je staat ervoor open om hier lange termijn te blijven werken. :) We zoeken iemand met grote ambities binnen team Meara Luz, zodat we de komende jaren steeds beter op elkaar ingespeeld raken en ongelooflijk mooie dingen in de wereld gaan zetten!

​Bonuspunten als je daarnaast ook nog eens:

 • ​Ervaring hebt met management en organisatie. (Noem dit in je mail aan ons!)

 • ​​​Vaardig bent met één of meerdere van de volgende software: Wordpress, Convertkit, Monday, Thive Architect, Helpscout​.


​Waarom werken bij team Meara Luz?

 • ​​Je werkt vanuit je eigen huis / locatie onafhankelijk. (Enige vereiste is dat je het grootste deel van de tijd in de Europese tijdzone bent.)

 • Veel vrijheid in het bepalen van je werktijden.

 • ​Ieder teamlid ontvangt een volledig lidmaatschap tot Luz' Lichtacademie van ons ​cadeau, en van alle digitale producten die we uitbrengen (zoals meditatiebundels en VIP-kaartjes) mag je ook gebruik maken.

 • ​​Onze bedrijfscultuur is eentje waar je gewoon jezelf mag zijn. We kunnen open met elkaar ​delen over alles wat er speelt ​op de werkvloer en er is begrip als omstandigheden in je persoonlijke leven beïnvloeden hoe goed je in je vel en daarmee in je werk zit.

 • We werken niet vanuit pushen of het ​negeren van behoeftes, maar vanuit kijken naar wat er nodig is om een zo goed mogelijk situatie te creëren voor alle betrokkenen. We weten hier bij team Meara Luz dat zelfzorg, innerlijke groei en het bewaken van onze grenzen de sleutel is om er werkelijk voor ​elkaar en onze missie te kunnen zijn.

 • ​​Je maakt echt een verschil voor mensen en de wereld door hier te werken! :D Het komt regelmatig voor dat ook teamleden de liefste bedankjes en soms zelfs postkaartjes van onze klanten ontvangen ;)

Hoe kun je ​in aanmerking komen?

​Reageer direct als je geïnteresseerd bent; we ​nemen de applicaties in overweging op volgorde van binnenkomst. Je kunt reageren tot en met uiterlijk zondag 28 februari.

​We neigen voor deze samenwerking naar een vaste positie, maar staan ook open voor een freelance samenwerking mits jouw hoofdfocus bij ons bedrijf ligt. Het belangrijkste voor ons is dat we een persoon vinden die juist voelt; vanuit daar kunnen we samen naar de praktische details ​gaan kijken.

Om kans te maken​:

 1. ​Stuur een e-mail naar team@commithappiness.nl met je CV in de bijlage en een korte paragraaf over waarom jij denkt dat je de juiste persoon bent voor deze positie.

 2. Gebruik de exacte onderwerpregel: "Zonnebloem - Mijn applicatie voor team Meara Luz" (​Als je onderwerpregel hiervan afwijkt gaat je mail verloren.)

 3. Doe een Myers-Briggs test op deze website. Maak een screenshot van je resultaat en voeg dit toe aan de mail.

 4. Doe de DISC test op deze website. Maak een screenshot van je resultaat en voeg dit toe aan de mail.

 5. ​Optioneel: Stuur de pdf met jouw human design chart mee in de bijlage. Deze kun je hier gratis aanvragen.

 6. ​Deel in de mail ook alvast jouw wensen/verwachting voor ​je salaris of uurtarief en vermeld daarbij of het gaat om een bruto loon of freelance tarief. Je hoeft dit zeker niet 100% helder te hebben, maar we vinden het fijn om alvast te weten waar jij ongeveer staat.

​We kijken ernaar uit om van je te horen!

​​We beoordelen de applicaties ​op volgorde van binnenkomst, en nemen direct contact op als we voelen dat je een goede match zou kunnen zijn. Je ontvangt dan via de mail ​de informatie ​voor de 2e stap.
 
Liefs Luz en Esther (team Meara Luz)

Luz
(CEO)

E​sther
(​huidige assistent & business manager​)