Team Meara Luz zoekt een VA+ die ons bedrijf gaat stroomlijnen :D

In het kort

Meara Luz ondersteunt tienduizenden mensen om hun innerlijke blokkades los te laten en te gaan leven vanuit het licht en de liefde die ze werkelijk zijn. Zodat ze vanuit daar hun allermooiste leven creëren dat echt past bij wie zij zijn - in verbinding met zichzelf, omringd door liefdevolle relaties en in alignment met hun zielsmissie.

We zijn per direct op zoek naar een nieuwe virtueel assistent+ die alles achter de schermen op rolletjes laat lopen, zodat Luz vrij is om zich te focussen op haar rol als coach en visionair - in plaats van bezig te zijn met de randzaken.

Je belangrijkste focus bij de start is om alle huidige interne processen eens scherp onder de loep te nemen en binnen no time te stroomlijnen. Wat is echt nodig, wat mag weg, wat kan geautomatiseerd of makkelijker?

Zodat we met veel minder werk, dezelfde (of grotere!) impact kunnen maken.

Je bent hier met een missie om het bedrijf 5x zo efficiënt te laten werken, en up for the challenge ;)

Hier vind je Luz' website en kun je een indruk krijgen van ons bedrijf.

Waar je je o.a. mee bezig zult houden in deze positie:


 • Je bent accountable voor de tijdlijnen en goede uitvoering van alle projecten. Je managet daarbij jezelf, Luz en eventuele externe hulp (freelancers en vrijwilligers) om tot het resultaat te komen dat gevraagd wordt.

 • Je zorgt dat Luz ontzorgt is, een zo leeg mogelijke agenda heeft en met een gerust hart kan focussen op de (content creatie) taken die voor haar klaarstaan - wetende dat jij zorg draagt voor alle deadlines, inkomende berichtjes en eventuele problemen die oppoppen.

 • Het stroomlijnen van de binnenkant van het bedrijf; zorgen dat interne processen geoptimaliseerd worden en alles wat overbodig, omslachtig of verouderd is opgeruimd wordt. In het bijzonder:

 • Het automatiseren en strak zetten van de inbox, klantenservice, Facebook community management, Convertkit en praktische ondersteuning zoals het editten van meditaties en het uploaden van cursussen.
 • Je zorgt ook voor de uitvoer van deze taken (door jezelf of de juiste externe hulp: We willen graag jouw hulp om samen helder te worden in hoe het team precies ingericht mag worden.)

 • Beheren van onze project management software Monday.

 • Vergaderingen leiden.

 • Waar nodig weet jij de juiste externe hulp te vinden wanneer iemand anders dan jij of Luz een taak/project beter kan realiseren. (Denk aan FB ads managers, programmeurs, tekstschrijvers, gespecialiseerde VA's)

 • Organiseren van het Innerlijk Licht e-festival, waaronder het contact met de sprekers, het op elkaar afstemmen van de verschillende onderdelen en het in de gaten houden van deadlines. (Of het regelen van de juiste externe hulp hiervoor.)

Wie we zoeken:


 • Je haalt er een kick uit om dingen op te ruimen, goed te organiseren en efficiënter te maken.

  Je hebt genoeg know-how van het type online bedrijf dat Meara Luz is, om vanuit jouw kennis al te weten met welke systemen en processen het bedrijf beter kan stromen.  

  Je kunt goed inschatten wat echt nodig is, en durft bijzaken die niet-essentieel zijn los te laten - en kunt daarbij ook eerlijk tegengas geven als je ziet dat Luz vasthoudt aan iets waar het bedrijf eigenlijk beter zonder kan.

 • Je vindt het belangrijk om te werken bij een nieuwetijds bedrijf als Meara Luz, en zo via jouw werk bij te dragen aan een mooiere wereld.

  Je begrijpt het belang van onze missie om mensen in contact te brengen met hun Ware Zelf en het leven dat hen het allergelukkigst maakt. Je gelooft in een wereld waarin iedereen welkom is, en vrij om hun innerlijke leiding & alignment te volgen. In vertrouwen dat als we vanuit die plek handelen we het meeste goed doen voor onszelf én de wereld om ons heen.

 • Je droomt van werken in een hecht team waar we niet alleen professioneel maar ook als mens met elkaar in verbinding zijn. :) Je past bij een werkcultuur waar we open en eerlijk met elkaar delen, en ruimte houden voor de emotionele kant van het leven.

  Je bent zelfreflectief en bereid om te kijken naar de plekken waar jouw patronen en triggers je in de weg staan om je beste werk te doen. Je staat ervoor open om samen over onze patronen te praten als dat nodig is, en doet hierin jouw deel om je groeiproces door te gaan.

 • Je hebt een zelfstandige en initiatiefrijke werkhouding. Je draagt verantwoordelijkheid voor de afspraken die je maakt en pakt uit jezelf dingen op waarvan je ziet dat ze beter kunnen. Je durft het aan om waar nodig zelfstandig beslissingen te maken in lijn met Luz' visie voor het bedrijf.

 • Je leert graag over nieuwe dingen (bijv. hoe een programma werkt), zodat je het optimaal kunt inzetten. Je bent ambitieus en vindt het belangrijk om hoge kwaliteit te leveren in je werk.

Belangrijke vereisten


 • Je hebt al werkervaring als VA+ voor vergelijkbare bedrijven. (Online content marketing bedrijven die een personal brand zijn)

 • Je werkt makkelijk met computers en pikt nieuwe software snel op.

  Je bent vaardig met de volgende software, of bereid om hier waar nodig in je eigen tijd in bij te leren zodat je ze optimaal kunt inzetten waar het bedrijf dat nodig heeft: Wordpress, Woocommerce, Convertkit, Monday, Thrive Architect, Helpscout.

 • Goede vaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal.

 • Je bent zo'n 12-20 uur per week beschikbaar, en hebt er geen probleem mee om af en toe in de weekenden of avonduren te werken wanneer er een meerdaags evenement of lancering plaatsvindt.
  Het is oké voor je om flexibel in te springen en werk te doen waarbij rustigere periodes zich afwisselen met drukkere weken waarin er meer van je gevraagd wordt.

 • Je bent niet nog aan het uitvinden of dit is wat je eigenlijk wilt doen, maar weet dat dit het soort werk is waarvoor jij hier op aarde bent. Waar jij superveel vervulling uit haalt en waar je ook supergoed in bent.

 • Je staat open voor een lange termijn samenwerking. :) We zoeken iemand met grote ambities binnen team Meara Luz, zodat we de komende jaren steeds beter op elkaar ingespeeld raken en ongelooflijk mooie dingen in de wereld gaan zetten!

Waarom werken bij team Meara Luz?

 • Je werkt vanuit je eigen huis / locatie onafhankelijk. (Enige vereiste is dat je het grootste deel van de tijd in de Europese tijdzone bent.)

 • Veel vrijheid in het bepalen van je werktijden.

 • Ieder teamlid ontvangt een volledig lidmaatschap tot Luz' Lichtacademie van ons cadeau, en van alle digitale producten die we uitbrengen (zoals meditatiebundels en VIP-kaartjes) mag je ook gebruik maken.

 • Onze bedrijfscultuur is eentje waar je gewoon jezelf mag zijn. We kunnen open met elkaar delen over alles wat er speelt op de werkvloer en er is ruimte voor als omstandigheden in je persoonlijke leven beïnvloeden hoe goed je in je vel en daarmee in je werk zit.

 • We werken niet vanuit pushen of het negeren van behoeftes, maar vanuit kijken naar wat er nodig is om een zo goed mogelijk situatie te creëren voor alle betrokkenen. We weten hier bij team Meara Luz dat zelfzorg, innerlijke groei en het bewaken van onze grenzen de sleutel is om er werkelijk voor elkaar en onze missie te kunnen zijn.

 • Je maakt echt een verschil voor mensen en de wereld door hier te werken! :D Het komt regelmatig voor dat ook teamleden de liefste bedankjes en soms zelfs postkaartjes van onze klanten ontvangen ;)

Hoe kun je in aanmerking komen?

Reageer direct als je geïnteresseerd bent; we nemen de applicaties in overweging op volgorde van binnenkomst en vullen de positie zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden. Je kunt reageren tot en met uiterlijk zondag 6 februari.

We zoeken voor deze samenwerking naar een freelancer met flexibiliteit in de werkuren. We willen graag eerst met je kijken naar hoeveel uren er in het begin nodig gaan zijn om alles te stroomlijnen, en daarna kijken hoeveel uren er nog nodig zijn voor de 'ongoing business'.

Om kans te maken:

 1. Stuur een e-mail naar team@commithappiness.nl met:
  - Een korte paragraaf over waarom jij denkt dat je de juiste persoon bent voor deze positie.
  - Voor wie je nog meer hebt gewerkt als VA/VA+/OBM, en wat je voor jouw klanten doet. (Wees specifiek met een paar voorbeelden! Wat voor problemen/wensen hadden jouw klanten toen jullie begonnen met de samenwerking, en wat heb je concreet veranderd in hun bedrijf? Maak het duidelijk voor ons wat je wel doet, en wat juist niet.)
  - Je website en/of socials.

 2. Gebruik de exacte onderwerpregel: "Zonnebloem - Mijn applicatie voor team Meara Luz" (Als je onderwerpregel hiervan afwijkt gaat je mail verloren.)

 3. Doe de DISC test op deze website. Maak een screenshot van je resultaat en voeg dit toe aan de mail.

 4. Deel in de mail ook alvast jouw freelance uurtarief. We horen dit het liefst in een range: als 1) je 'minimum uurtarief' (voor minder doe je het niet) en 2) jouw droomtarief. Dan kunnen we straks afstemmen welk bedrag aan beide kanten werkelijk kloppend voelt voor de start van onze samenwerking.

We kijken ernaar uit om van je te horen!

We beoordelen de applicaties op volgorde van binnenkomst, en nemen direct contact op als we voelen dat je een goede match zou kunnen zijn. Je ontvangt dan via de mail de informatie voor de 2e stap.
 
Liefs Luz en Marten (team Meara Luz)

Luz
(CEO)

Marten
(huidige executive assistent)