Team Meara Luz zoekt een Project Assistant & Klantenservice Held
die de Klantenservice kan omtoveren naar een selfsupport service & ondersteunt bij projecten en lanceringen zodat we een grotere impact kunnen maken in de wereld.

In het kort

Meara Luz ondersteunt tienduizenden mensen om hun innerlijke blokkades los te laten en te gaan leven vanuit het licht en de liefde die ze werkelijk zijn. Zodat ze vanuit daar hun allermooiste leven creëren dat echt past bij wie zij zijn - in verbinding met zichzelf, omringd door liefdevolle relaties en in alignment met hun zielsmissie.

We zijn per direct op zoek naar een Project Assistant & Klantenservice Held die de Klantenservice kan omtoveren naar een selfsupport service & ondersteunt bij projecten en lanceringen

zodat we, moeiteloos en in minder tijd, een grotere impact kunnen maken in de wereld.

Hier vind je Luz' website en kun je een indruk krijgen van ons bedrijf.

Waar je je o.a. mee bezig zult houden in deze positie:

Als Klantenservice Held zorg jij dat de huidige klantenservice helemaal 'strak wordt getrokken' en wordt getransformeerd tot een kloppende selfsupport klantenservice en voer jij de klantenservice uit.

Als Project Assistant ben je de rechterhand van de Integrator. Je voert allround organisatorische taken uit in projecten en lanceringen zoals:

 • We organiseren 2 keer per jaar een groot e-festival. Bij deze festivals heb jij contact met sprekers; je nodigt ze uit om te spreken, en nadat de samenwerking met een spreker definitief is zorg jij dat zij alle materialen tijdig aanleveren, ze alle praktische informatie en materialen ontvangen die ze nodig hebben, hun vragen beantwoord worden, etc. Daarnaast zorg je dat er een contentplanning klaar staat (geen inhoudelijke content creatie), dat de live assistentie tijdens de workshops geregeld is en dat zij alle informatie hebben, dat het facebook ads materiaal tijdig bij de Facebook ads manager aangeleverd is, etc. Kortom, echt een spin in het web bij de organisatie van deze festivals.
 • Financiële administratie; jij zorgt dat alle facturen tijdig in Moneybird staan zodat de accountant de BTW aangiftes en jaarcijfers moeiteloos kan doen/opstellen. Heeft de accountant een vraag / iets nodig? Dan zoek jij het materiaal bij elkaar.
 • Live dagen in coachingstrajecten: jij organiseert de livedagen in de coachingstrajecten van Luz. Locatie, lunch, dat de deelnemers op de hoogte zijn en alle info hebben. Dat er een gastvrouw aanwezig is. Jij zorgt dat zo'n dag tot in de puntjes is voorbereid.
 • Naast de festivals draaien we 2 x per jaar een grote lancering van Luz' Licht Vallei (online academie) en tussendoor is er vaak wel een intern project wat de aandacht vraagt; bij al deze lanceringen en projecten ben jij de spin in het web die organisatorische taken uit handen neemt.

Kortom jij gaat de klantenservice omtoveren naar een selfsupport service en daarnaast heb jij een organisatorische uitvoerende rol binnen de projecten in ons bedrijf.

Wie we zoeken:

 • Je bent organisatorisch sterk, kunt goed plannen, regelen en organiseren, overziet het grotere geheel in projecten (ook met deadlines etc.) en bent klantvriendelijk en communicatief vaardig.
 • Jij ruikt efficienty van een afstand. Vraagt je continue af 'wat kan beter/slimmer'. Als bijv. de klantenservice teveel tijd in beslag neemt, omdat er simpelweg teveel mail binnen komt, vraag jij je af 'hoe kunnen we zorgen dat die mails niet meer binnen komen?' Jij ziet waar bepaalde handelingen overbodig zijn; even een metafoor (waargebeurd) voor de beeldvorming; waar moet jij als je een kopje thee wilt zetten de waterkoker oppakken, met je andere hand het deksel eraf halen, om dat deze te vullen met water, het deksel terug te plaatsen en deze dan aan te zetten... of waar is er een waterkoker waar je, met dezelfde hand waarmee je deze optilt, een knopje indrukt zodat het deksel open springt? Of waar ben je altijd op zoek naar de sleutels in je handtas... of zelfs de verschillende sleutels van de verschillende deuren in je huis en waar zet je op alle deuren hetzelfde cijferslot. Nooit meer sleutels nodig. Kortom, jij weet de processen in de klantenservice echt flink te optimaliseren zodat ze zo efficient mogelijk worden uitgevoerd.
 • Je hebt genoeg know-how van het type online bedrijf dat Meara Luz is, om vanuit jouw kennis al te weten met welke systemen en processen het bedrijf beter kan stromen. 
 • Je kunt goed inschatten wat echt nodig is, en durft bijzaken die niet-essentieel zijn los te laten - en kunt daarbij ook eerlijk tegengas geven als je ziet dat Luz vasthoudt aan iets waar het bedrijf eigenlijk beter zonder kan.
 • Je bent een doener en vindt het heerlijk om te zorgen dat alle informatie die nodig is compleet is en dit weet je ook op een efficiente manier te bewerkstelligen (van complete SOP's, tot complete projectborden, tot materialen van sprekers die compleet zijn en alle stukken voor de financiële administratie die compleet zijn).
 • Je vindt het belangrijk om te werken bij een nieuwetijds bedrijf als Meara Luz, en zo via jouw werk bij te dragen aan een mooiere wereld. 
 • Je begrijpt het belang van onze missie om mensen in contact te brengen met hun Ware Zelf en het leven dat hen het allergelukkigst maakt. Je gelooft in een wereld waarin iedereen welkom is, en vrij om hun innerlijke leiding & alignment te volgen. In vertrouwen dat als we vanuit die plek handelen we het meeste goed doen voor onszelf én de wereld om ons heen.
 • Je droomt van werken in een hecht team waar we niet alleen professioneel maar ook als mens met elkaar in verbinding zijn. :) Je past bij een werkcultuur waar we open en eerlijk met elkaar delen, en ruimte houden voor de emotionele kant van het leven.
 • Je bent zelfreflectief en bereid om te kijken naar de plekken waar jouw patronen en triggers je in de weg staan om je beste werk te doen. Je staat ervoor open om samen over onze patronen te praten als dat nodig is, en doet hierin jouw deel om je groeiproces door te gaan.
 • Je hebt een zelfstandige en initiatiefrijke werkhouding. Je draagt verantwoordelijkheid voor de afspraken die je maakt en pakt uit jezelf dingen op waarvan je ziet dat ze beter kunnen. Je durft het aan om waar nodig zelfstandig beslissingen te maken in lijn met Luz' visie voor het bedrijf.
 • Je leert graag over nieuwe dingen (bijv. hoe een programma werkt), zodat je het optimaal kunt inzetten. Je bent ambitieus en vindt het belangrijk om hoge kwaliteit te leveren in je werk.

Belangrijke vereisten

 • Je hebt al werkervaring in vergelijkbare rollen voor vergelijkbare bedrijven. (Online content marketing bedrijven die een personal brand zijn).
 • Je werkt makkelijk met computers en pikt nieuwe software snel op. 
 • Je bent vaardig met de volgende software, of bereid om hier waar nodig in je eigen tijd in bij te leren zodat je ze optimaal kunt inzetten waar het bedrijf dat nodig heeft: Monday, HelpScout, Moneybird, Mollie, ConvertKit, Wordpress/WooCommerce.
 • Goede vaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je bent zo'n 5 uur per week beschikbaar, en hebt er geen probleem mee om af en toe in de weekenden of avonduren te werken wanneer er een meerdaags evenement of lancering plaatsvindt. 
 • Het is oké voor je om flexibel in te springen en werk te doen waarbij rustigere periodes zich afwisselen met drukkere weken waarin er meer van je gevraagd wordt.
 • Je bent niet nog aan het uitvinden of dit is wat je eigenlijk wilt doen, maar weet dat dit het soort werk is waarvoor jij hier op aarde bent. Waar jij superveel vervulling uit haalt en waar je ook supergoed in bent.
 • Je staat open voor een lange termijn samenwerking. :) We zoeken iemand met grote ambities binnen team Meara Luz, zodat we de komende jaren steeds beter op elkaar ingespeeld raken en ongelooflijk mooie dingen in de wereld gaan zetten!

Waarom werken bij team Meara Luz?

 • Veel vrijheid in het bepalen van je werktijden.
 • Ieder teamlid ontvangt een volledig lidmaatschap tot Luz' Licht Vallei van ons cadeau, en van alle digitale producten die we uitbrengen (zoals meditatiebundels en VIP-kaartjes) mag je ook gebruik maken.
 • Onze bedrijfscultuur is eentje waar je gewoon jezelf mag zijn. We kunnen open met elkaar delen over alles wat er speelt op de werkvloer en er is ruimte voor als omstandigheden in je persoonlijke leven beïnvloeden hoe goed je in je vel en daarmee in je werk zit.
 • We werken niet vanuit pushen of het negeren van behoeftes, maar vanuit kijken naar wat er nodig is om een zo goed mogelijk situatie te creëren voor alle betrokkenen. We weten hier bij team Meara Luz dat zelfzorg, innerlijke groei en het bewaken van onze grenzen de sleutel is om er werkelijk voor elkaar en onze missie te kunnen zijn.
 • Je maakt echt een verschil voor mensen en de wereld door hier te werken! :D Het komt regelmatig voor dat ook teamleden de liefste bedankjes en soms zelfs postkaartjes van onze klanten ontvangen ;)

Hoe kun je in aanmerking komen?

Reageer direct als je geïnteresseerd bent! Je kunt reageren tot en met uiterlijk zondag 14 januari.

We zoeken voor deze samenwerking naar een freelancer met flexibiliteit in de werkuren. 

Om kans te maken:

 1. Een e-mail naar info@mearaluz.nl met:

  1. Een korte paragraaf over waarom jij denkt dat je de juiste persoon bent voor deze samenwerking / waarom je graag met ons zou willen samenwerken.

  2. Voor wie je nog meer hebt gewerkt in deze rol, en wat je voor jouw klanten doet. (Wees specifiek met een paar voorbeelden! Wat voor problemen/wensen hadden jouw klanten toen jullie begonnen met de samenwerking, en wat heb je concreet veranderd in hun bedrijf? Maak het duidelijk voor ons wat je wel doet, en wat juist niet.)

  3. Je website en/of socials.

 2. Gebruik de exacte onderwerpregel: "Project assistent & Klantenservice Held - Samenwerking met team Meara Luz" (Als je onderwerpregel hiervan afwijkt gaat je mail verloren.)

 3. Deel in de mail ook alvast jouw freelance uurtarief of pakketprijzen. We horen dit graag in een range: als 1) je 'minimum uurtarief/prijzen' (voor minder doe je het niet) en 2) jouw droomtarief. Dan kunnen we straks afstemmen welk bedrag aan beide kanten werkelijk kloppend voelt voor de start van onze samenwerking.


Als we het gevoel hebben dat je een goede match zou kunnen zijn, ontvang je via de mail de informatie voor de 2e stap.

We kijken ernaar uit om van je te horen!

Liefs Luz en Hinke (team Meara Luz)

Luz (CEO)

Hinke (Business Manager)