Team Meara Luz zoekt een Marie Kondo Queen die alle processen & systemen in ons bedrijf opruimt en strak trekt, zodat we meer tijd hebben voor de magie in ons bedrijf!

In het kort

Meara Luz ondersteunt tienduizenden mensen om hun innerlijke blokkades los te laten en te gaan leven vanuit het licht en de liefde die ze werkelijk zijn. Zodat ze vanuit daar hun allermooiste leven creëren dat echt past bij wie zij zijn - in verbinding met zichzelf, omringd door liefdevolle relaties en in alignment met hun zielsmissie.

We zijn per direct op zoek naar een Marie Kondo Queen die alle processen & systemen in ons bedrijf opruimt en strak trekt,

zodat we, door een georganiseerde interne organisatie, moeiteloos en in minder tijd, een grotere impact kunnen maken in de wereld.

Hier vind je Luz' website en kun je een indruk krijgen van ons bedrijf.

Waar je je o.a. mee bezig zult houden in deze positie:

 • Jij bent een echte Marie Kondo Queen voor online bedrijven! Jij wordt helemaal gelukkig van een opgeruimd bedrijf en jij weet dit te realiseren, enerzijds met respect voor de bestaande procedures en systemen én je durft adviserend tegengas te geven als je weet dat we echt beter af zijn door iets los te laten of anders te doen.
 • Binnen ons bedrijf zijn heel veel werkwijzen en processen vastgelegd in SOP's. Er is een projectmanagement systeem en genoeg andere systemen om ons online bedrijf te draaien. Echter wij zijn er van overtuigd dat er winst is te behalen. Dat sommige dingen niet zo complex hoeven te zijn, dat dingen sneller kunnen, of dat sommige dingen niet eens meer nodig zijn... Jij weet hier wel raad mee.
 • Je overziet (samen met de Integrator) the bigger picture en gaat van daaruit ieder systeem en proces onder de loep nemen. Wat kan weg, wat kan anders, wat kan beter, wat is goed en mag blijven.
 • En vervolgens ga je aan de slag! Jij bent een doener; tags uit systemen opschonen/verwijderen, Google Drives opruimen, SOP's herschrijven. Als jij klaar bent ligt er voor ieder proces en daarmee voor ieder teamlid een kant en klaar takenpakket klaar waarmee zij efficiënt hun werk kunnen doen.
 • Jij bent verantwoordelijk voor het stroomlijnen van de binnenkant van het bedrijf; zorgen dat interne processen geoptimaliseerd worden en alles wat overbodig, omslachtig of verouderd is opgeruimd wordt. In het bijzonder: het automatiseren en strak zetten van de inbox, klantenservice, Facebook community management, projectmanagement en werkinstructies, procedure voor een complete financiele administratie, Convertkit en praktische ondersteuning zoals het editen van meditaties en het uploaden van cursussen.

  Kortom jij gaat de processen en systemen opruimen, cleanen en efficiënt inrichten.

Wie we zoeken:

 • Jij bent een online tool / systemen expert! Je kent de systemen Monday, HelpScout, Moneybird, ConvertKit, Vimeo, OneNote, Google Workspace. Dit zijn de systemen waar we mee werken en ergens is het een vereiste dat je ze kent; jij weet wat de oplossingen zijn om efficienter met deze systemen te werken, hoe je ze efficient in kunt richten. We zoeken dus NIET iemand die moet googlen en zoeken naar de oplossingen; jij kent ze. We willen niet zoeken/proberen/hopen dat dit de oplossing is. Jij hebt de oplossing. (Als je een van deze systemen niet kent, dan kunnen we overwegen daar een andere expert voor te zoeken, om dat systeem aan te pakken, maar jij kent dus 5/6 van de 7 systemen goed).
 • Jij ruikt efficienty van een afstand. Vraagt je continue af 'wat kan beter/slimmer'. Als bijv. de klantenservice teveel tijd in beslag neemt, omdat er simpelweg teveel mail binnen komt, vraag jij je af 'hoe kunnen we zorgen dat die mails niet meer binnen komen?' Jij ziet waar bepaalde handelingen overbodig zijn; even een metafoor (waargebeurd) voor de beeldvorming; waar moet jij als je een kopje thee wilt zetten de waterkoker oppakken, met je andere hand het deksel eraf halen, om dat deze te vullen met water, het deksel terug te plaatsen en deze dan aan te zetten... of waar is er een waterkoker waar je, met dezelfde hand waarmee je deze optilt, een knopje indrukt zodat het deksel open springt? Of waar ben je altijd op zoek naar de sleutels in je handtas... of zelfs de verschillende sleutels van de verschillende deuren in je huis en waar zet je op alle deuren hetzelfde cijferslot. Nooit meer sleutels nodig. En dit is gesneden koek voor jou in online bedrijven!
 • Je haalt er een kick uit om dingen op te ruimen, goed te organiseren en efficiënter te maken.
 • Je hebt genoeg know-how van het type online bedrijf dat Meara Luz is, om vanuit jouw kennis al te weten met welke systemen en processen het bedrijf beter kan stromen.
 • Je kunt goed inschatten wat echt nodig is, en durft bijzaken die niet-essentieel zijn los te laten - en kunt daarbij ook eerlijk tegengas geven als je ziet dat Luz vasthoudt aan iets waar het bedrijf eigenlijk beter zonder kan.
 • Je bent een doener en vind het heerlijk om te zorgen dat alle informatie die nodig is compleet is en dit weet je ook op een efficiënte manier te bewerkstelligen (van complete SOP's, tot complete projectborden).
 • Je vindt het belangrijk om te werken bij een nieuwetijds bedrijf als Meara Luz, en zo via jouw werk bij te dragen aan een mooiere wereld.
 • Je begrijpt het belang van onze missie om mensen in contact te brengen met hun Ware Zelf en het leven dat hen het allergelukkigst maakt. Je gelooft in een wereld waarin iedereen welkom is, en vrij om hun innerlijke leiding & alignment te volgen. In vertrouwen dat als we vanuit die plek handelen we het meeste goed doen voor onszelf én de wereld om ons heen.
 • Je droomt van werken in een hecht team waar we niet alleen professioneel maar ook als mens met elkaar in verbinding zijn. :) Je past bij een werkcultuur waar we open en eerlijk met elkaar delen, en ruimte houden voor de emotionele kant van het leven.
 • Je bent zelfreflectief en bereid om te kijken naar de plekken waar jouw patronen en triggers je in de weg staan om je beste werk te doen. Je staat ervoor open om samen over onze patronen te praten als dat nodig is, en doet hierin jouw deel om je groeiproces door te gaan.
 • Je hebt een zelfstandige en initiatiefrijke werkhouding. Je draagt verantwoordelijkheid voor de afspraken die je maakt en pakt uit jezelf dingen op waarvan je ziet dat ze beter kunnen. Je durft het aan om waar nodig zelfstandig beslissingen te maken in lijn met Luz' visie voor het bedrijf.
 • Je leert graag over nieuwe dingen (bijv. hoe een programma werkt), zodat je het optimaal kunt inzetten. Je bent ambitieus en vindt het belangrijk om hoge kwaliteit te leveren in je werk.

Belangrijke vereisten

 • Je hebt al werkervaring in vergelijkbare rollen voor vergelijkbare bedrijven. (Online content marketing bedrijven die een personal brand zijn).
 • Je werkt makkelijk met computers en pikt nieuwe software snel op. Je kent de systemen Monday, HelpScout, Moneybird, ConvertKit, Vimeo, OneNote, Google Workspace.
 • Goede vaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal.
 • Dit is echt een project, na een bepaalde periode ben je klaar. Op voorhand gaan we in gesprek en maken we afspraken met elkaar over hoeveel uren (als jij er 2 weken fulltime aan kunt besteden kan dat prima zijn, het kan ook zijn dat je wekelijks 5 uren beschikbaar hebt en dat we dit over wat langere tijd spreiden). Er is echter wel een deadline: in '24 moet het klaar zijn.
 • Je bent niet nog aan het uitvinden of dit is wat je eigenlijk wilt doen, maar weet dat dit het soort werk is waarvoor jij hier op aarde bent. Waar jij superveel vervulling uit haalt en waar je ook supergoed in bent.

Waarom werken bij team Meara Luz?

 • Je werkt vanuit je eigen huis / locatie onafhankelijk. (Enige vereiste is dat je het grootste deel van de tijd in de Europese tijdzone bent.)
 • Veel vrijheid in het bepalen van je werktijden.
 • Onze bedrijfscultuur is eentje waar je gewoon jezelf mag zijn. We kunnen open met elkaar delen over alles wat er speelt op de werkvloer en er is ruimte voor als omstandigheden in je persoonlijke leven beïnvloeden hoe goed je in je vel en daarmee in je werk zit.
 • We werken niet vanuit pushen of het negeren van behoeftes, maar vanuit kijken naar wat er nodig is om een zo goed mogelijk situatie te creëren voor alle betrokkenen. We weten hier bij team Meara Luz dat zelfzorg, innerlijke groei en het bewaken van onze grenzen de sleutel is om er werkelijk voor elkaar en onze missie te kunnen zijn.
 • Je maakt echt een verschil voor mensen en de wereld door hier aan mee te werken! :D

Hoe kun je in aanmerking komen?

Reageer direct als je geïnteresseerd bent! Je kunt reageren tot en met uiterlijk zondag 14 januari.


 1. Een e-mail naar info@mearaluz.nl met:

  1. Een korte paragraaf over waarom jij denkt dat je de juiste persoon bent voor deze samenwerking / waarom je graag met ons zou willen samenwerken.

  2. Voor wie je nog meer hebt gewerkt in deze rol, en wat je voor jouw klanten doet. (Wees specifiek met een paar voorbeelden! Wat voor problemen/wensen hadden jouw klanten toen jullie begonnen met de samenwerking, en wat heb je concreet veranderd in hun bedrijf? Maak het duidelijk voor ons wat je wel doet, en wat juist niet.) En hoeveel uren heb jij weten te besparen voor eerdere klanten.

  3. Je website en/of socials.

 2. Gebruik de exacte onderwerpregel: "Marie Kondo Queen - Samenwerking met team Meara Luz" (Als je onderwerpregel hiervan afwijkt gaat je mail verloren.)

 3. Deel in de mail ook alvast jouw freelance uurtarief of pakketprijzen. We horen dit het liefst in een range: als 1) je 'minimum uurtarief/prijzen' (voor minder doe je het niet) en 2) jouw droomtarief. Dan kunnen we straks afstemmen welk bedrag aan beide kanten werkelijk kloppend voelt voor de start van onze samenwerking.


We kijken ernaar uit om van je te horen!

Liefs Luz en Hinke (team Meara Luz)

Luz (CEO)

Hinke (Business Manager)