Meara Luz presenteert...

Het is tijd voor een nieuwe manier van ondernemen

Leiderschap vanuit je diepste kern
In alignment met wie jij werkelijk bent
Creëren vanuit je innerlijk Licht

Om zo je meest succesvolle business te leiden,
overvloed te brengen voor jou en je community

en

Een liefdevolle aarde voor iedereen vanaf vandaag realiteit te maken

- Dit is de plek waar de ripple begint

Waarom het Licht Leiders e-festival

Nadat het Innerlijk Licht e-festival na 7 edities is uitgegroeid tot het grootste online spirituele festival van Nederland en België, met jaarlijks tienduizenden bezoekers, is het tijd voor een nieuw e-festival: het Licht Leiders e-festival.

Speciaal voor de ondernemers die hier zijn om een nieuwe, liefdevolle wereld te creëren met hun missie:

Voor de leiders die laten zien dat het ook anders kan met hun podcast, voor de pioniers die een nieuwe economie zonder armoede helpen bouwen, voor de personal brands die prachtige duurzame producten op de markt brengen.

Voor de dierentolken, kindercoaches en boekhouders.

Voor de ondernemers die sales willen doen vanuit integriteit en authenticiteit.

Die bereid zijn te varen op de koers van hun innerlijk kompas en intuïtie.

Die komen doen waarvoor ze hier als ziel werkelijk op aarde zijn - en geen genoegen nemen met minder.

De sessies op het festival laten zien hoe ondernemers het ondernemerschap vanuit ego en ploeteren achter zich kunnen laten, om in plaats daarvan een business te runnen vanuit de enorme bron van liefde, wijsheid en kracht die schuilt in ieders ziel.

Waardoor hun bedrijf moeitelozer gaat stromen, ze meer verdienen met minder hard werken en een grotere impact maken voor een betere wereld.

We organiseren dit e-festival om een ripple te creëren in het Nieuwe Werelds ondernemen.

Het is een transformerend e-festival dat voor tienduizenden mensen een katalysator gaat zijn van de reis naar ondernemerschap vanuit het licht. Kom jij er deel van uitmaken?

Hoe het e-festival eruit ziet

Op het Licht Leiders e-festival vinden gedurende 7 dagen 21 online workshops + interviews/panels plaats, gegeven door mij (Luz) en andere fantastische sprekers.

Al deze workshops zijn verschillende invalshoeken met hetzelfde doel: Mensen inspireren om te ondernemen in alignment met hun diepste kern en innerlijk licht. Alle sprekers delen in de 21 workshops een stukje van hun eigen expertise op dit gebied, in hun eigen vorm.

Denk aan workshops over authentieke marketing, samenwerken met de ziel van je business, money healings, het bewust worden van de onbewuste blokkades waarmee je jezelf nog klein houdt en het stappen in je volle grootsheid én menselijkheid.

Hoe het e-festival werkt

Iedereen kan gratis deelnemen aan de workshops tijdens het e-festival.
 
Voor wie ook na afloop nog toegang tot de workshops wil houden is er een 'VIP-kaartje'. Hiermee kopen mensen de opnames van alle workshops, zodat ze die nog een jaar lang kunnen volgen.
 
Deze VIP kaartverkoop financiert het e-festival, en willen we dan ook graag met jou delen:
 
Als iemand zich vanuit jouw publiek voor het e-festival aanmeldt en een VIP-kaartje koopt, ontvang je 50% van de verkoopprijs excl. btw.
 
Dit e-festival is een volledige co-creatie die we ook gezamenlijk met alle sprekers promoten om een zo groot mogelijk bereik te creëren.
 
Als je meedoet geef je dus een workshop/interview én ontvangt je publiek een uitnodiging van jou voor het gratis e-festival.
 
Zelf promoot ik het e-festival aan iedereen op mijn nieuwsbrief (ruim 25.000 mensen), via mijn Youtube kanaal met bijna 50.000 abonnees en runnen we een grote Facebook ads campagne om nieuwe mensen te bereiken.

Wat het voor je kan betekenen om spreker te zijn

 • De naamsbekendheid en expert-status die komen met jouw naam op het grootste online spirituele ondernemers festival van het Nederlandse taalgebied.
   
 • Nieuwe enthousiaste volgers en klanten; aan het eind van je workshop laten we mensen duidelijk weten hoe ze zich kunnen inschrijven voor je nieuwsbrief en heb je de mogelijkheid om je weggever goed te promoten :)

  Van veel sprekers horen we terug dat ze zelfs jaren later nog nieuwe klanten krijgen die hen via het e-festival hebben leren kennen.
   
 • Een verdienste vanuit de affiliate commissie. Afgelopen edities lag dit tussen de €160,- en €4300,- per spreker.
   
 • Het besef dat je duizenden mensen hebt geïnspireerd om nóg grootser en met meer impact hun missie voor een mooiere wereld realiteit te maken - en als het moois dat vanuit daar op aarde gaat ontstaan.

  De sprekers en wijzelf ontvangen nog regelmatig e-mails van mensen voor wie onze eerdere e-festivals levensveranderend waren.
   
 • Toegang tot de exclusieve pre-party bij Luz (omgeving Utrecht), waar je nieuwe connecties kunt maken met collega-ondernemers/sprekers op een hoog level.


 • Vreugde. Mijn team en ik kijken ernaar uit om een leuke tijd met je te hebben tijdens onze samenwerking! 

Wat we van jou als spreker verwachten

 • Je geeft tussen 3 en 9 juni (vanuit je eigen huis/werkplek) één online workshop of interview. Inclusief de nabesprekingen vragen vanuit het publiek duurt dit zo'n 60 minuten.
   
 • Je kunt als spreker gerust een workshop of webinar geven dat je al eens eerder gegeven hebt, zolang je workshop aansluit bij de visie van het e-festival. Het onderwerp stemmen we af in overleg.
   
 • Je stuurt tussen 22 mei en 2 juni in ieder geval één e-mail uit aan je publiek die volledig gewijd is aan het aankondigen van het gratis e-festival (zonder andere CTA). Door de promotie samen te dragen creëren we een veel groter bereik voor elkaar dan ieder van ons afzonderlijk zou bereiken. :)
   
 • Houd er rekening mee dat je daarnaast nog een klein beetje tijd kwijt bent aan mailcontact en een kort videogesprek met ons team voor het plannen van je workshop. We houden dit zo minimaal mogelijk.
   
 • Verder is het belangrijk dat je er oké mee bent dat de opname van je workshop en mogelijke meditaties die je geeft tijdens de workshop, onderdeel zijn van het VIP-kaartje dat mensen kunnen kopen.

Ben jij erbij?

Laat Hinke via een mailtje weten dat je mee wilt doen als spreker, dan plant zij een oriëntatie gesprek via Zoom met je in van zo'n 15 tot 30 minuten.

Hierin bespreken jij en Hinke het onderwerp en de datum van je workshop. Natuurlijk is er ook ruimte voor je vragen.
 
We hopen dat je enthousiast bent om mee te doen, want we gaan voor een wereldveranderd e-festival en we hebben je heel bewust uitgenodigd omdat we geloven dat jij de grootsheid & visie in je draagt waarmee we dat gaan realiseren :)
 
We kijken uit naar je antwoord!
 
Liefs Luz & team

Luz (Initiator & host)

Hinke (Organisator)