Het Volledige Programma

Je kunt alle festivalworkshops live kijken op het moment dat de opname wordt uitgezonden. Wil je alle workshops ook na die tijd kunnen zien? Bestel dan hier jouw VIP-kaartje, waarmee je 6 maanden lang toegang houdt tot alle opnames en meditaties :D

Openingsceremonie

8 mei om 11.00 uur

Meara Luz


LIVE!  

Hoe gaat het Innerlijk Licht e-festival je helpen het licht in jezelf te vinden, zodat je jouw meest vervullende leven gaat leven? En hoe maken we daarmee ook de wereld mooier?

Tijdens de live openingsceremonie verbinden we als groep en neemt Luz (de initiator van het Innerlijk Licht e-festival) je mee in de visie voor de komende festivaldagen.

Luz begeleidt een meditatie waarin je jouw intentie voor dit e-festival zet: Wat wil jij van deze reis ontvangen? We planten de zaadjes die de rest van het festival tot bloei gaan komen.

Daarna trappen we het e-festival samen feestelijk af :) Want het is eindelijk zo ver, en er gaat zoveel moois voor je gebeuren de komende 11 dagen!!!

Aan het eind van deze ceremonie ben je er klaar voor om het e-festival met een vliegende start in te duiken!


De weg naar je innerlijk licht en je allermooiste leven

8 mei om 19.30 uur

Meara Luz

LIVE!

Wat is ons innerlijk licht eigenlijk? En als er zoveel licht in ons schuilt, waarom kunnen we dit dan niet altijd voelen?

Tijdens deze heel persoonlijke workshop laat ik je zien hoe het kan dat we onszelf en de wereld om ons heen soms als 'onvolmaakt' kunnen ervaren, terwijl we tegelijkertijd het allermooiste zijn dat er bestaat.

Leven als mens is voor de meesten van ons niet altijd makkelijk. Deze sessie op het e-festival is er om daar begrip en herkenning in te vinden, en tegelijkertijd te ontdekken hoe je iets mooiers kunt gaan ervaren in je leven; hoe je weer in contact komt met de volledige schittering die jij bent.

P.s. In vervolg op deze workshop, neem ik je tijdens mijn volgende sessies op het e-festival mee op drie geleide helingsreizen, waarin we heling geven aan 3 universele thema's die je ervan weerhouden om het licht in jezelf te ontdekken.

Voorbij je gedachten & gevoelens: verbinden met wie jij werkelijk bent

9 mei om 11.00 uur

Irene Langeveld

Irene Langeveld

Wie jij werkelijk bent is niet wat je denkt of wat je voelt. Jij bent zoveel meer dan dat. En toch raken we vaak verstrikt in onze binnenwereld en in alles wat we ervaren aan gedachten en gevoelens.

Hoe kom je uit je hoofd en in verbinding met wie je werkelijk bent? Daar helpt deze workshop je bij.

Vaak hebben we de neiging om vervelende gedachten en gevoelens weg te duwen, te negeren of ertegen te vechten. En dat werkt niet. Hoe harder jij ze wegduwt, hoe harder ze om aandacht gaan vragen. Maar wat werkt dan wel?

In deze workshop van Irene Langeveld leer je hoe je:
- op een liefdevolle en respectvolle manier met gedachten & gevoelens kunt omgaan
- kunt stoppen met vechten tegen jezelf, je gedachten of gevoelens
- alle aspecten van jezelf helemaal kunt omarmen, precies zoals je bent.

Na een korte presentatie zal Irene je door een meditatie begeleiden waarin je dit ter plekke kunt ervaren. Je gaat voorbij je gedachten en gevoelens en maakt verbinding met wie jij werkelijk bent.


Dit is een live opname-uitzending.

Leven vanuit liefde voor jezelf

9 mei om 15.00 uur

Meara Luz

LIVE!

Voor jezelf zorgen is één van de allerbelangrijkste dingen die je kunt doen om jouw innerlijk licht te voelen, en het te delen met de mensen die je dierbaar zijn.

Tijdens de geleide helingsreis die we in deze workshop samen maken, geef je heling aan datgene wat jou in de weg staat om op ieder moment van de dag, zacht en vriendelijk voor jezelf te zijn.
Zoals de overtuiging dat je éérst beter zou moeten zijn of iets moet bereiken voordat je liefde verdient. Of de neiging om anderen altijd voor te laten gaan, omdat je geleerd hebt dat het egoïstisch is om voor jezelf te kiezen.

Je bent een prachtig mens en wat je ook doet... je verdient méér liefde, niet minder.

Bovendien wordt de hele wereld daar mooier van.Interview met Jan Geurtz: hoe pijnlijke emoties jouw innerlijk licht kunnen laten schijnen?

9 mei om 19.30 uur

Jan Geurtz

Jan Geurtz

Jan Geurtz is een Nederlands schrijver en leraar Tibetaans boeddhisme. Hij schreef onder meer de bestsellers Verslaafd aan liefde en De verslaving voorbij. Hij is therapeut en leidt Dzogchen retraites en cursussen, zowel in Nederland als daarbuiten. Zijn lessen zijn gericht op het ontwikkelen van een spirituele relatie met de ander en vooral met jezelf.

Jan is regelmatig in interviews en podcasts te beluisteren. Hij weet als geen ander thema´s als liefde, verslaving en opvoeding uit te leggen. In zijn werk komt spiritualiteit op een pragmatische manier tot leven.

Els van de Schoot zal Jan ondervragen over thema's zoals het innerlijke licht, het leven in turbulente tijden, spirituele groei, hoe je het ware geluk in jezelf of juist daarbuiten kan vinden en hoe een liefdesrelatie je kan helpen of laten lijden.


Dit is een live opname-uitzending.

Contact maken met jouw spirituele gids

10 mei om 11.00 uur

Scarlet le Pair

Scarlet Le Pair 

Iedereen heeft een of meerdere gidsen. Dit zijn lichtwezens die jou begeleiden, adviseren en ondersteunen tijdens je leven. Je kunt dan ook met alles bij ze terecht en ze kunnen je overal bij ondersteunen.

De uitdaging voor ons is alleen contact leren maken met onze gidsen. Vaak staan twijfel en onzekerheid je in de weg en daar gaan we tijdens deze workshop iets aan doen.

We gaan ervoor zorgen dat je een goede basis hebt om op te bouwen wanneer je met jouw gids wilt communiceren. We gaan er voor zorgen dat je communicatiefouten tussen jou en je gids voorkomt.

Jij gaat leren hoe je hulp, advies, steun en inzicht kunt vragen aan je gids.

Je gaat leren herkennen wat de signalen zijn dat je gids je probeert te bereiken en wat je daarmee kunt doen.

Je gaat leren hoe je echt kunt communiceren met je gids, zodat je volledig kunt gaan samenwerken met hem of haar.


Dit is een live opname-uitzending.

Leef je Liefdesroep!

10 mei om 19.30 uur

Hannah Cuppen

Hannah Cuppen

In Liefdesroep beschrijft Hannah de universeel werkzame principes en processen die je tegenkomt als je werkelijk de roep van je hart volgt. Voor deze uitdaging stond zij zelf ook met het schrijven van haar succesvolle boek Liefdesbang. Als je de moed hebt om te kiezen voor de roep van je hart vind je niet alleen belangrijke levenslessen maar ook je diepste vervulling.

Deze tijd nodigt ons uit tot overgave aan een diepe transformatie. Er wil iets nieuws geboren worden, iets wat dichter ligt bij onze ware natuur. Dat vraagt een transformatie van ieder individu: de sprong van angst naar liefde. Als we onze liefdesroep volgen dragen we bij aan de transformatie van de wereld.

In deze workshop wil Hannah jullie meenemen op een innerlijke reis naar je eigen liefdesroep. Kom je luisteren naar de fluistering van je ziel die je de weg wijst naar jouw unieke liefdesroep?


Dit is een live opname-uitzending.

Leef je Licht

11 mei om 11.00 uur

Mahatma Revier

Mahatma Revier

Wij mensen zijn verbonden met puur licht. Nu schrijf ik dit zo leuk, maar ik weet natuurlijk als geen ander dat je dat niet altijd kunt voelen. We vergeten dat gewoon.

Vaak zijn er emoties die als het ware bovenop dat licht gaan zitten.
‘Schiet op met dat licht’, denk je dan. ‘Ik voel mij kloten en wil een oplossing voor mijn probleem’.

Dan zit je als het ware met je neus in de shit. Vandaar misschien wel het spreekwoord: ‘Je moet verder kijken dan je neus lang is’.

Tijdens deze workshop gaan we dat lekker doen.

We trekken je neus uit de shit en zetten het weer netjes op je gezicht. En zo breng ik je in contact met dat licht, dat je af en toe zo nodig kan hebben.

Daar gaan je oogies van glimmen hoor. Het licht is er altijd… ik help je graag om het je weer te herinneren. Mahatma


Dit is een live opname-uitzending.

De eerlijke ups en downs van innerlijke groei: Deel 1

11 mei om 19.30 uur

Meara Luz

Susan Smit

Susan Smit

Christine Pannebakker

Christine Pannebakker

Els Arial van der Schoot

Els van de Schoot


Hoe ziet de innerlijke heling die nodig is om je mooiste leven vanuit je Ware Zelf te leven, er werkelijk uit?

In deze eerste sessie spreken Meara Luz, Susan Smit en Chistine Pannebakker openhartig over hun eigen ervaringen. Welke successen hebben ze te danken aan hun innerlijke groei? Hebben ze momenten van twijfel of uitzichtloosheid meegemaakt? Wat vroeg het van hen om de groei door te maken die ze bracht waar ze nu staan?

Met deze sessie willen we een ontwapenend eerlijke blik werpen op de (vaak onzichtbare) groeiprocessen die voorafgaan aan een groots en gelukkig leven. Het panel wordt begeleid door Els van de Schoot.


Dit is een live opname-uitzending.

Negatieve gebeurtenissen in je leven ombuigen naar liefde voor jezelf

12 mei om 11.00 uur

Marian Palsgraaf

Marian Palsgraaf

In deze workshop gaat Marian in op hoe je meer van jezelf kunt houden, ook als het tegen zit in je leven. We gaan het hebben over de manieren waarop je liefde van anderen kunt ontvangen, en hoe de focus op liefde voor jezelf ook zorgt dat je meer toevoegt in het leven van anderen.

Zelfliefde is niet hetzelfde als egoïsme. Liefde voor jezelf is uitdragen dat jij evenveel waarde toevoegt aan deze wereld als een ander.

In de workshop gaat Marian je meer vertellen over wat zij heeft gedaan om haar (slechte) jeugd achter haar te laten. Daarnaast leer je praktisch hoe je kunt omgaan met negatieve gebeurtenissen, waarom vertrouwen opbouwen zo belangrijk is en hoe je angst voor afkeuring van je af kunt zetten. Ze deelt nog meer tips over de zelfliefde over de 4 gebieden in je leven.


Dit is een live opname-uitzending.

Leven vanuit jouw innerlijke waarheid

12 mei om 15.00 uur

Meara Luz

LIVE!

Diep van binnen weet je eigenlijk heel goed wie je bent, wat je in dit leven komt doen en welke richting je op ieder moment uit moet.

Helaas hebben we meestal niet geleerd om dat innerlijke kompas te voelen, te eren, en vooral: te vertrouwen.

Misschien heb je ooit het gevoel gekregen dat je niet veilig zult zijn als je je eigen richting volgt. Misschien heb je geleerd om je stil en onzichtbaar te houden. Misschien ben je onbewust gaan geloven dat jouw mening minder legitiem is dan die van een ander.

Tijdens deze workshop neem ik je mee op een geleide helingsreis, waarbij je jezelf op een diep niveau de geruststelling en toestemming geeft om helemaal te gaan leven vanuit jouw waarheid.

Jouw innerlijke wijsheid brengt je naar je mooiste leven, en de hele wereld kan meer op z'n plek vallen als jij er (nog meer) naar gaat leven. :)

Emoties als brug tussen hoofd en hart

12 mei om 19.30 uur

Vera Helleman

Vera Helleman

Emoties worden nogal eens verfoeid. We zoeken naar manieren om emoties de baas te worden of te overstijgen, maar wat we over het hoofd zien is dat emoties een functie hebben voor ons, niet tegen ons! Emoties zijn de brug tussen ons hoofd en ons hart. Ze geven ons sturing en feedback.

Hoe dat precies zit gaat Vera Helleman ons in deze workshop leren.


Dit is een live opname-uitzending.

VIP-ONLY
Integratiemoment: Ruimte om het e-festival te laten bezinken en te verwerken

13 mei om 11.00 uur

Meara Luz

Deze workshop is enkel beschikbaar voor deelnemers met een VIP-kaartje.
Klik hier om jouw VIP-kaartje te bestellen en toegang tot deze workshop te ontvangen :D


Het Innerlijk Licht e-festival is als een retraite: Je vertrekt op een innerlijke helingsreis die jou laat groeien, en een nieuwe, diepere Jij begint tevoorschijn te komen.

Zo'n proces is fantastisch, en ook intens. Op deze dag maken we daarom even pas op de plaats om alles te laten bezinken: er zijn geen reguliere festivalworkshops.

Heb je een VIP-kaartje? Dan kun je op deze dag meedoen met twee speciale integratie processen die je hierin begeleiden! :)

In deze ochtendsessie stemt Luz intuïtief af op wat we als groep nu nodig hebben, en neemt ze je mee op een geleide meditatie waarmee je jouw proces tot nu toe, ruimte geeft en integreert.

Dit is een live opname-uitzending.

VIP-ONLY
Integratie-werkboek

13 mei eigen moment

Meara Luz

Dit werkboek is enkel beschikbaar voor deelnemers met een VIP-kaartje.
Klik hier om jouw VIP-kaartje te bestellen en toegang tot het werkboek te ontvangen :D


26 Workshops in 11 dagen! Dat is natuurlijk heel erg veel, daarom heb ik dit werkboek gemaakt om je te helpen deze workshops ook diepgaand te integreren. Vol met tips en suggesties om jou te helpen wat je nou kunt doen met zo veel materiaal. Om te zorgen dat het je niet alleen overweldigd, maar dat je ook echt daadwerkelijk de stappen kan gaan zetten, naar dat mooiere leven. 

De workshops zijn allemaal op zichzelf staand gegeven, daarom kan het nou juist zo erg helpen om een werkboek te hebben dat gaat over het totaal. Zodat jij vanuit jezelf keuzes kan maken, kan voelen wat bij jou past en wat JOU het meeste gaat helpen bij JOUW leven. Zodat je niet alleen kunt zien hoe dat mooiere leven er uit zou kunnen zien, maar ook weet hoe je al dit materiaal kunt gebruiken om daar stap voor stap heen te bewegen.

Loslaten en jezelf overstijgen met Fluwelen Vleugels

14 mei om 11.00 uur

Gerda Duin

Gerda Duin

In deze workshop staan we stil bij het thema 'Loslaten en jezelf overstijgen'.

We starten met een stukje bewustwording hoe beperkende overtuigingen en negatieve patronen van invloed zijn op onze fysieke en mentale gesteldheid.

Daarna ga je een intentie vormen waar je graag naar toe wilt werken, een haalbaar doel, waarbij het wel belangrijk is dat je bereid bent om uit je comfortzone te komen.

Vervolgens maken we online een innerlijke reis met een mooie visualisatie waarin je een aantal beperkende gedachten gaat loslaten en jouw eigen (Fluwelen) vleugels zich dusdanig gaan ontwikkelen dat je jezelf en angst kunt gaan overstijgen.

Na deze visualisatie doen we nog een kaartlegging met Fluwelen Vleugels, waarbij iedereen kan werken met een persoonlijk thema.


Dit is een live opname-uitzending.

Realiseer je Droomdoel (zonder Onzekerheid)

14 mei om 15.00 uur

Els Arial van der Schoot

Els van de Schoot

Wat klinkt misschien groot en onhaalbaar, maar zou jou gelukkig maken?

Wil je bijvoorbeeld:
Een boek schrijven?
Een leukere baan vinden?
Een eigen praktijk opzetten?
Een meditatie-groep oprichten?
Iets verbeteren in de maatschappij?

Ben je al op koers met je droomdoel maar voel je toch nog stress en onzekerheid? Of weet je juist nog niet precies wat je wil? Dan is deze workshop iets voor jou.

Heb jij ook zin om de juiste persoonlijke ontwikkeling door te maken om vanaf nu in een heerlijke flow naar jouw droomdoel toe te kunnen?

Kom dan naar deze workshop met life coach Els van de Schoot


Dit is een live opname-uitzending.

Zing je vrij!

14 mei om 19.30 uur

Ned Boin

Neda Boin

Ben jij klaar om jouw innerlijke licht te claimen?

Om jouw authentieke stem te laten horen en te doen waar jouw ziel voor gekomen is?

Wellicht voel je een diep verlangen om echt voor jouw purpose te gaan staan, maar voelt het alsof er blokkades en angsten in je zijn die je tegenhouden.

In deze workshop gebruiken we de kracht van onze eigen stem om naar onbewuste blokkades toe te reizen en deze te transformeren.

Stem ervaring is absoluut niet nodig, het enige wat nodig is, is de bereidwilligheid voor innerlijke vrijheid.

(Alle microfoons zijn gemute en zelfs als je geen geluid kan maken ben je uitgenodigd om vanuit de stilte deel te nemen)


Dit is een live opname-uitzending.

Het Geheim van Ayurveda

15 mei om 11.00 uur

Martine Keukenkamp

Martine Keukenkamp

Ayurveda is het oudst bekende gezondheidssysteem ter wereld en betekent de kennis van het leven. Het is een combinatie van medische wetenschap, psychologie, spiritualiteit en filosofie.
Volgens Ayurveda ligt de basis van een goede gezondheid en een gelukkig leven in het bereiken van balans tussen lichaam en geest. Maar dat is nog niet zo makkelijk als het klinkt.

Ayurveda geeft al duizenden jaren specifieke richtlijnen, oefeningen, recepten en remedies om de balans te herstellen en te bewaren. Maar deze adviezen zijn voor iedereen anders en wisselen zelfs met de seizoenen en met de fases van je leven.

In deze inspirerende workshop neem ik je mee op reis naar jouw unieke body-mind type. Want pas als je weet wie jij bent, weet je wat jij nodig hebt om jouw energieniveau te verhogen en om lekker in je vel te zitten. Zodat je weer in verbinding kan komen met je ware zelf en met wat jij te doen hebt in dit leven. Dit is volgens Ayurveda dé weg naar een leven vol geluk, overvloed en vervulling.


Dit is een live opname-uitzending.

Maya wijsheid & De helende kracht van je voorouders

15 mei om 15.00 uur

Elvira van Rijn

Elvira van Rijn

Wat jou weerhoudt om je stralende zelf te zijn, is vaak terug te voeren op vorige generaties. Misschien herken je hoe jij de trauma’s van je ouders en hun (grootouders) op een of andere manier voortzet, ondanks je voornemens om dat juist niet te doen. Bij de voorouders die je niet kent is hiervoor veel helende kracht aanwezig. Ook al ken je ze niet, ze zijn er voor jou en wensen het allerbeste voor je. In deze workshop activeren we de helende kracht van deze voorouders. Zodat de energie in jouw familielijn kan stromen en jij jouw eigen plek inneemt.

We gebruiken daarbij de wijsheid van de Maya’s en hun levensboom. Het spirituele pad van de Maya’s is gericht op een duurzame toekomst, vanuit verbinding met het verleden. Zij zijn zich zeer bewust van hun plek in de generaties. Ze eren hun voorouders, vinden kracht bij en voelen zich gedragen door hun voorouders en zijn zich evenzo bewust van de impact die hun acties hebben op volgende generaties.


Dit is een live opname-uitzending.

Buitenzintuiglijke waarneming is onze missing link voor een gelukkig en rijk leven

15 mei om 19.30 uur

Roy Martina

Roy Martina

De wereld staat op een keringspunt; er is chaos, wanhoop, verdeeldheid en een gevecht voor macht.

Het vinden van zuivere informatie die je kunt gebruiken om beslissingen te nemen voor je toekomst wordt steeds moeilijker. Desinformatie en fake nieuws is ‘het nieuwe normaal’. Hoe vind je jouw waarheid, die informatie dat met jouw unieke zielenpad resoneert? Daar gaan we het over hebben.

Ik wil je laten zien wat jouw ontnomen is door een stelselmatige vernietiging van je buitenzintuiglijke waarneming (BZW) waardoor je afhankelijk wordt van derden.

We zijn allemaal geboren met deze bijzondere niet-fysieke zintuigen, maar verliezen het vermogen om verbinding te maken met het niet-fysieke veld. Door een gebrek aan aandacht en een omgeving (o.a. ouders) die deze zintuigen ook niet ontwikkeld hebben.

Op dit moment lijdt de wereld omdat de meeste mensen niet verbonden zijn met hun ware, hogere zelf en zijn daardoor alleen gefocust op de 3-D realiteit met hun 5 ‘normale’ zintuigen. Ben je klaar om te weten hoe je kunt leren jouw BZW te upgraden naar super niveau? Dat heet Quantum Channelen.


Dit is een live opname-uitzending.

Creëer je droomleven met de Wet van Aantrekking

16 mei om 11.00 uur

Kim Munnecom

Kim Munnecom

In de workshop ga je aan de hand van krachtige zelfreflectievragen vanuit de Wet van Aantrekking aan de slag met super helder krijgen wat je nu precies wil in je leven en wat geluk en succes betekenen voor JOU. Je komt los van oude overtuigingen die je niet meer dienen en je leert de identiteit aannemen van de meest succesvolle versie van jezelf. Vervolgens creëer je een roadmap om daar te komen.

Als je leert leven vanuit de principes van de Wet van Aantrekking en dit écht gaat omarmen kom je super dicht bij jezelf en transformeert je héle leven.

Een groot gedeelte van de workshop zullen ‘hotseat sessies’ zijn, waarin je de kans krijgt om live door Kim gecoacht te worden.

Dus als je alles wilt leren over de Wet van Aantrekking en hoe ook jij die krachtige wet bewust kunt gaan toepassen in jouw leven, dan is deze workshop echt een aanrader.


Dit is een live opname-uitzending.

Leven vanuit hart en ziel met de Levensinitiaties

16 mei om 15.00 uur

Bonnie Bessem

Bonnie Bessem

Wil je echt leven vanuit hart en ziel? En ben je benieuwd naar hoe je ziel beïnvloed wordt door de vier elementen die altijd om je heen zijn? Daarnaast kun je leren over jouw pijn,- en persoonlijkheidslaag.

In de workshop werken we met de Levensinitiaties. Bonnie past dit ongelofelijk krachtige model toe. Ze neemt je aan de hand met een combinatie van psychologie en spiritualiteit.

Om meer te leven vanuit je ziel is het helpend om je bewust te worden van de 4 initiaties in het leven. Deze initiaties zijn op het gebied van je denken (lucht), gevoelens (water), relaties &liefde (vuur) en manifestatie hier op aarde (aarde).

Tijdens deze workshop gaan we via visualisatie diep de initiaties in. Doe je mee?


Dit is een live opname-uitzending.

De eerlijke ups en downs van innerlijke groei: Deel 2

16 mei om 19.30 uur

Meara Luz

Greet Kroon

Mariska Nieuwenhuijsen

Marije Heemskerk

Hoe ziet de innerlijke heling die nodig is om je mooiste leven vanuit je Ware Zelf te leven, er werkelijk uit?

In het 2e deel van deze serie gaat Luz in gesprek met haar studenten, om je te laten zien hoe het groeiproces van andere mensen er in de praktijk werkelijk uitziet. Hoe is hun leven verrijkt door op dit pad te zijn? Welke worstelingen komen ze tegen, en hoe gaan ze daarmee om? Wat heeft hen geholpen om de transformaties door te maken waar ze naar op zoek waren?

Met deze sessie willen we een ontwapenend eerlijke blik werpen op hoe het groeiproces van anderen er werkelijk uitziet, en waarom deze reis voor hen de moeite waard is.


Dit is een live opname-uitzending.

Leven vanuit vertrouwen in jezelf en in het Universum

17 mei om 11.00 uur

Meara Luz

LIVE!

Waarschijnlijk heb je wel eens dingen meegemaakt in je leven, die heel erg moeilijk waren om mee te maken.

En misschien heeft dat je een beetje dicht doen klappen, uit zelfbescherming.

In deze workshop vind je niet alleen erkenning voor de momenten dat jijzelf of het leven je teleurstelden, maar ga je ook ontdekken dat je - ondanks jouw rampen - deel uitmaakt van een liefdevol Universum dat altijd hier is om je te helpen.

Je wordt altijd gedragen door je ziel en het grotere geheel.

Laten we je gekwetste hart de liefde geven die het nodig heeft om zich weer een beetje open te stellen om te vertrouwen.

Want pas als je vertrouwt, kun je helemaal openstaan voor alle liefde en steun die het leven je te geven heeft. En daar wordt alles fijner van.

Onszelf en de wereld opnieuw uitvinden

17 mei om 15.00 uur

Patty Post

Patty Post

Eind vorig jaar, met de unieke samenstand van Jupiter en Saturnus op 0° Waterman, stapten we met z'n allen in een achtbaan en duikelden we over de drempel van 2021: het jaar van de grote loopings, kurkentrekkers en vrije vallen.

Misschien zie je ondertussen groen en geel, en wil je liever uitstappen. Maar we hebben geen keuze. We kunnen niet meer terug, alleen maar vooruit: dit is de nieuwe tijd en het is aan ons hoe we die gaan vormgeven. We mogen onszelf en de wereld opnieuw gaan uitvinden.

In deze workshop neem ik je mee in wat ons te wachten staat het komend jaar en geef ik je handreikingen hoe je de energieën van 2022 zo optimaal mogelijk navigeert. Zodat jij je nog meer kunt verbinden met wie je werkelijk bent en stevig gaat staan voor jouw bijdrage aan de nieuwe wereld.


Dit is een live opname-uitzending.

Spiritueel Activisme

17 mei om 19.30 uur

Tijn Touber

De vreemde en voor velen spannende tijd waarin we leven vraagt het uiterste van ons allemaal. Aan de ene kant wordt van ons gevraagd om rustig te blijven, liefdevol en vol vertrouwen op een betere toekomst - ofwel vanuit een spiritueel perspectief te schouwen.

Aan de andere kant is praktisch realisme ook geboden, omdat onze grenzen flink worden overschreden. Als we de huidige ontwikkelingen geen halt toeroepen, verliezen we steeds meer van onze basisrechten. Wat nu nodig is, is spiritueel activisme: het vermogen om vanuit liefde en compassie duidelijke grenzen te stellen en voor onszelf en onze medemens op te komen.


Dit is een live opname-uitzending.

Vrienden worden met je lijf

18 mei om 11.00 uur

Lisette Thooft

Je lichaam is waar hemel en aarde elkaar ontmoeten, en je kunt ervan houden met een diepe, oordeelloze liefde. Dat maakt je leven makkelijker, dieper, spiritueler en gezonder.
Maar zo’n liefdevolle houding hebben de meesten van ons niet meegekregen in de opvoeding.


Hoe kun je alsnog liever, warmer, positiever over je lichaam denken en beter voelen wat het je te vertellen heeft? Door lichaamsbewustwording. Met veel informatie, simpele oefeningen en zelfmassage krijg je in deze workshop een frisse blik op jezelf en je lichaam.

Want weet: niemand is te oud of te jong, te dik of te dun, te mooi of te lelijk om van z'n eigen lichaam te kunnen houden.


Dit is een live opname-uitzending.

Sluitingsceremonie

18 mei om 19.30 uur

Meara Luz

LIVE!

Tijdens de live sluitingsceremonie komen we voor de laatste keer samen, om het e-festival te voltooien.

Een geleide meditatie, begeleid door Luz, helpt je niet alleen om stil te staan bij alles wat je afgelopen weken hebt meegemaakt, maar ook om de parels van dit e-festival mee te nemen naar de rest van je leven.

Zodat alles wat dit e-festival je gebracht heeft, je blijft ondersteunen. Ook lang nadat het e-festival voorbij is.

VIP-ONLY
Groepsceremonie: integratieconcert

19 mei om 11.00 uur

Eline Bierling

LIVE!

Deze workshop is enkel beschikbaar voor deelnemers met een VIP-kaartje.
Klik hier om jouw VIP-kaartje te bestellen en toegang tot deze workshop te ontvangen :D

Integratieconcert met Eline Bierling:

Lieve jij, wat een reis ben je doorgegaan! Het begon met jouw nieuwsgierigheid, het verlangen om te leren en te ont-leren, om uiteindelijk nog dichter bij jezelf te komen.

Nu deze editie van het Innerlijk Lichtfestival bijna voorbij is, mag je overgaan in een zachte landing. De veilige bedding in jezelf voelen en voeden. Tijdens dit (lig)concert neem ik je met mijn stem en gitaar mee in het proces van thuiskomen in jezelf.

De liedjes die ik schrijf, zijn een bekrachtiging van het Licht dat je bent. En vooral ook dat we het sámen doen in het leven. We hebben elkaar nodig, zij aan zij en hand in hand. Na alles wat je hebt beleefd tijdens dit online festival, raken mijn klanken en woorden op een diep niveau, waarin herkenning en ontspanning je rustig zullen laten landen.

VIP-ONLY
After-care sessie

19 mei om 19:30

Meara Luz

LIVE!

Deze workshop is enkel beschikbaar voor deelnemers met een VIP-kaartje.
Klik hier om jouw VIP-kaartje te bestellen en toegang tot deze workshop te ontvangen :D

Hoe vind je na zo'n transformerend e-festival, de weg naar je dagelijks leven terug?
Hoe ga je om met de groeipijnen die nog omhoog kunnen komen, en hoe integreer je de Nieuwe, Ware Jij in je "oude" leven?

Tijdens deze sessie geeft Luz je begeleiding bij alles wat je ná het e-festival nog tegen kunt komen, zodat je met een zachte landing thuiskomt.

Waarom een VIP-kaartje?

Je houdt 6 maanden toegang tot alle workshop opnames

Je ontvangt alle meditaties als downloadbare mp3

Je krijgt voor ruim €250,- aan verdiepende extra's van de sprekers

Je ontvangt toegang tot alle VIP-only integratie & aftercare workshops


Klik hier om jouw VIP-kaartje te bestellen en e-festival ten volste te beleven!