• Belangrijke info
 • afbeeldingen
 • Teksten

Welkom Irene! Op deze pagina's vind je alles wat je nodig hebt om het e-festival onder de aandacht te brengen. 

Dankjewel voor jouw bijdrage hieraan, dat is wat dit e-festival tot een succes maakt! ♥

Belangrijke data

Promotieperiode: 27 april t/m 7 mei

 • Stuur tijdens deze periode in ieder geval één nieuwsbrief uit die helemaal gaat over de aankondiging van het e-festival. Je kunt zelf kiezen welk moment binnen deze periode voor jou handig uitkomt, en meerdere mails mag natuurlijk ook! (Zie de tabs op deze pagina voor afbeeldingen en teksten.)

  Het is fijn voor je publiek om voor aanvang van het e-festival al een uitnodiging te ontvangen, zodat ze alle workshops live kunnen volgen en het VIP-kaartje voor het early bird tarief kunnen aanschaffen.

  Wij sturen zelf één dag voor aanvang van de promotie periode de aankondiging aan onze eigen mailinglijst. Zodat de organisatie zelf de eerste partij is van wie mensen die ons volgen het nieuws krijgen.


E-festival: 8 t/m 18 mei

 • Jouw workshop/interview wordt uitgezonden conform het programma van het e-festival.
 • Een leuke extra manier om nog wat extra buzz voor het e-festival te creëren, is door één of twee dagen vooraf aan je workshop nog een herinneringsmailtje aan je publiek uit te sturen, om te vertellen dat je binnenkort een online workshop geeft en ze gratis kunnen meedoen als ze zich aanmelden via [jouw unieke link]. Deze mails hebben vaak groot succes!

Jouw affiliate link

Je unieke affiliate link is http://vindjeinnerlijklicht.nl/irene

Via deze link komen de bezoekers uit op www.vindjeinnerlijklicht.nl waar ze zich kunnen aanmelden voor het e-festival, en door het stuk met jouw naam weet mijn systeem dat deze bezoekers via jou gekomen zijn.

Heel belangrijk: Zorg dat je altijd exact deze link gebruikt wanneer je deelt over het e-festival, anders kan ons systeem niet zien dat de bezoekers (en verkopen) via jou zijn binnengekomen - en dat zou zonde zijn! We raden je aan om nadat je een mail of bericht hebt gepubliceerd, ook altijd even te dubbelchecken of het inderdaad via de bovenstaande link gaat als je op de link klikt. Soms doen mailingproviders of Facebook rare dingen met een url...

Heb je twijfels of gaat er iets mis, dan kun je ons team bereiken via info@mearaluz.nl zodat we even met je mee kunnen kijken.

Verkopen

Iedereen die zich aanmeldt voor het gratis e-festival, heeft de mogelijkheid om een VIP-kaartje te kopen. Met dit kaartje houden ze toegang tot alle workshops ook nadat het festival afgelopen is, én krijgen ze extra materiaal dat ze ondersteunt om het e-festival op een dieper niveau te integreren.

Early bird prijs: €111,- t/m 9 Mei 22:00
Mid-festivalprijs: €222,- t/m 18 mei 22:00


Als affiliate ontvang je als dankjewel 50% van opbrengst van de verkopen van het VIP-kaarte die via jouw publiek binnenkomen! :)

Binnen twee weken na afloop van het e-festival ontvang je bericht van ons over jouw affiliate commissie.

Ben je halverwege het e-festival of de promotieperiode nieuwsgierig hoeveel aanmeldingen en verkopen je hebt? Voel je vrij om ons dit te vragen op info@mearaluz.nl wanneer je er nieuwsgierig naar bent!

Affiliate tips

Hier nog wat extra tips, die je kunt volgen als ze met je resoneren:

 • Veel mensen lezen niet al je mails of vergeten zich aan te melden nadat ze de aankondiging gezien hebben, dus het kan waardevol zijn om na je eerste uitnodiging nog 1 of 2 keer te herinneren aan het e-festival. Zodat ook echt iedereen die graag mee wil doen, het ziet. (Zie voorbeeldteksten)

 • We hebben in voorgaande edities vaak gemerkt dat voor 90% van de sprekers geldt dat de meeste respons en aanmeldingen komen wanneer ze een e-mail uitsturen die 100% over het e-festival gaat. Dat werkt vaak beter dan social media, hoewel het zeker gewaardeerd wordt als je ook daar wat aandacht aan het e-festival wilt geven :) Wij zien dat vaak als kers op de taart.

 • De piek van verkopen ligt ieder jaar bij de sluiting van de early bird prijs, die is dit jaar op 9 mei. Nog een reden om je publiek vóór die tijd een eerste uitnodiging te sturen. :)


Aanmeldingsproblemen

Zijn er mensen met aanmeldingsproblemen? Stuur hun emails door naar info@mearaluz.nl en dan helpen wij ze verder.