Team Meara Luz zoekt een Illustrator & Photoshop held die Luz kan leren om de visuals die ze maakt voor het bedrijf naar een hoger level kan tillen en dit binnen het bedrijf kan stroomlijnen

In het kort

Meara Luz ondersteunt tienduizenden mensen om hun innerlijke blokkades los te laten en te gaan leven vanuit het licht en de liefde die ze werkelijk zijn. Zodat ze vanuit daar hun allermooiste leven creëren dat echt past bij wie zij zijn - in verbinding met zichzelf, omringd door liefdevolle relaties en in alignment met hun zielsmissie.

We zijn per direct op zoek naar een Illustrator & Photoshop held die Luz kan leren om de visuals die ze maakt voor het bedrijf naar een hoger level kan tillen en dit binnen het bedrijf kan stroomlijnen
Zodat we een grotere impact kunnen maken in de wereld.

Luz vindt illustraties maken gewoon heel leuk, en het voelt dat het echt 'eigen' is als het vanuit haar creatieve expressie komt. De basis van Illustraties & Photoshop staat dan ook binnen het bedrijf en Luz kan illustraties maken, echter haar kennis dateert uit 2015. Dus we zoeken iemand die haar kan leren hoe ze de huidige photoshop en alle nieuwe functionaliteiten efficiënt en effectief kan gebruiken voor wat ze er specifiek nu mee wil doen, of haar de juiste online tutorials of trainingen kan aanraden. Indien je een online training aanbiedt die precies bij deze wens aansluit willen we graag dat Luz je persoonlijk vragen kan stellen i.p.v. dat ze zelf alles uit moet zoeken. Kortom, Luz wil van jou efficiënt leren hoe ze de 1% van photoshop kan gebruiken die zij nodig heeft.

Een van de redenen dat we juist nú op zoek zijn naar een Illustrator is omdat we op het punt staan een heel nieuwe academie te (laten) ontwerpen/vormgeven.

Wat we voor ons zien...

is een samenwerking waarin eerst misschien sprake zal zijn van een piekperiode, waarbij je Luz het nodige leert zodat ze de visuals kan vormen die ze voor ogen heeft, zodat het o.a. toegepast kan worden in de nieuwe academie.

Daarnaast kan ook blijken dat ze niet genoeg ruimte in haar agenda heeft om het allemaal zelf te blijven doen, of dat er projecten zijn waarbij het wel kloppend voelt om delen van het illustratiewerk uit te besteden. Kortom, er bestaat de mogelijkheid dat Luz je in dit proces zal vragen om ook Illustraties te maken of om dit werk in de toekomst van haar over te nemen.

Hier vind je Luz' website en kun je een indruk krijgen van ons bedrijf.

Waar je je o.a. mee bezig zult houden in deze positie:

Als Illustrator & Photoshop Held zorg jij dat Luz de visuals kan maken die ze wil maken.

 • Luz wil graag meer collage illustraties maken, vanuit haar eigen illustratie elementen en vanuit stockfoto's/AI art. Ze zou graag van iemand willen leren hoe ze dat het efficiënst kan doen: Is het mogelijk zulke afbeeldingen als symbolen/stamps in te laden? Denk bij elementen aan: Dieren, edelstenen, zonlicht, diamanten, waterstroom, de maan etc.
 • Luz wil graag gradienten & sterrenglimmers e.d. creëren. En het blenden van de symbolen/stamps tot 1 nieuw geheel. Eigenlijk wat ze al doet in haar Youtube illustraties (https://www.youtube.com/channel/UCG7dzmWs53f04o_PupUyAVw), maar dan een niveau sneller & mooier & beter.
 • We zoeken iemand die Luz kan leren (of dit uit handen neemt) hoe je bewegende afbeeldingen kunt maken (animaties/gifjes). (Voorbeeld hiervan: https://www.youtube.com/watch?v=UuidkAboVQw&list=PL8C_yVEDnBzJgSYHdBXp3UGfFMkyZO0QA&index=6&t=3802s een stilstaand beeld, zoals we dat nu ook hebben bij de YouTube meditaties, maar dan met kleine bewegende elementen erin, zoals de oplichtende sterren bijv.) Of een afbeeldingen voor op een webpagina of in een nieuwsbrief waar 2 elementen in de afbeelding bewegen.
 • We zoeken iemand die soortgelijk als onderstaande afbeeldingen kan maken/dit Luz kan leren (beetje in de richting van onderstaande afbeeldingen, maar dan net iets meer in de stijl van de Youtube meditaties)

Wie we zoeken

 • Je bent een Illustrator/Photoshop Held in hart en nieren. Hierdoor ben je op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en mogelijkheden in de wereld van Illustraties en de systemen die hierbij komen kijken om het te ontwikkelen en bij te houden (overstap naar, of inzet van Canva naast Photoshop staan we voor open)
 • Je werkt vanuit hoofd én hart, kortom, you know the drill als het gaat om het 'aardse' illustratie werk (je hebt de ervaring, de skills, kent de technieken) en het heeft voor ons een grote pré als je ook vanuit je hart werkt, niet alleen met liefde (we vertrouwen erop dat dat er sowieso is!), maar dat jij je bijvoorbeeld vanuit je intuïtie kunt verbinden met de ziel van Meara Luz en haar bedrijf om aan te voelen wat ze wil op het gebied van illustraties, wat er mag ontstaan.
 • Je hebt genoeg know-how van het type online bedrijf dat Meara Luz is, om vanuit jouw kennis al te weten wat belangrijk is als het gaat om Illustraties.
 • Je kunt goed inschatten wat echt nodig is, en durft bijzaken die niet-essentieel zijn los te laten - en kunt daarbij ook eerlijk tegengas geven als je ziet dat Luz vasthoudt aan iets waar het bedrijf eigenlijk beter zonder kan.
 • Je vindt het belangrijk om te werken bij een nieuwetijds bedrijf als Meara Luz, en zo via jouw werk bij te dragen aan een mooiere wereld.
 • Je droomt van werken in een hecht team waar we niet alleen professioneel maar ook als mens met elkaar in verbinding zijn. :) Je past bij een werkcultuur waar we open en eerlijk met elkaar delen, en ruimte houden voor de emotionele kant van het leven.
 • Je bent zelfreflectief en bereid om te kijken naar de plekken waar jouw patronen en triggers je in de weg staan om je beste werk te doen. Je staat ervoor open om samen over onze patronen te praten als dat nodig is, en doet hierin jouw deel om je groeiproces door te gaan.
 • Je hebt een zelfstandige en initiatiefrijke werkhouding. Je draagt verantwoordelijkheid voor de afspraken die je maakt en pakt uit jezelf dingen op waarvan je ziet dat ze beter kunnen. Je durft het aan om waar nodig zelfstandig beslissingen te maken in lijn met Luz' visie voor het bedrijf.
 • Je leert graag over nieuwe dingen (bijv. hoe een programma werkt), zodat je het optimaal kunt inzetten. Je bent ambitieus en vindt het belangrijk om hoge kwaliteit te leveren in je werk.

Belangrijke vereisten

 • Je bent niet nog aan het uitvinden of dit is wat je eigenlijk wilt doen, maar weet dat dit het soort werk is waarvoor jij hier op aarde bent. Waar jij superveel vervulling uit haalt en waar je ook supergoed in bent.
 • Je staat open voor een lange termijn samenwerking. :) We zoeken iemand met grote ambities binnen team Meara Luz, zodat we de komende jaren steeds beter op elkaar ingespeeld raken en ongelooflijk mooie dingen in de wereld gaan zetten!

Waarom werken bij team Meara Luz?

 • Veel vrijheid in het bepalen van je werktijden. Je werkt vanuit je eigen huis / locatie onafhankelijk.
 • Onze bedrijfscultuur is eentje waar je gewoon jezelf mag zijn. We kunnen open met elkaar delen over alles wat er speelt op de werkvloer en er is ruimte voor als omstandigheden in je persoonlijke leven beïnvloeden hoe goed je in je vel en daarmee in je werk zit.
 • We werken niet vanuit pushen of het negeren van behoeftes, maar vanuit kijken naar wat er nodig is om een zo goed mogelijk situatie te creëren voor alle betrokkenen. We weten hier bij team Meara Luz dat zelfzorg, innerlijke groei en het bewaken van onze grenzen de sleutel is om er werkelijk voor elkaar en onze missie te kunnen zijn.
 • Je maakt echt een verschil voor mensen en de wereld door hier te werken! :D Het komt regelmatig voor dat ook teamleden de liefste bedankjes en soms zelfs postkaartjes van onze klanten ontvangen ;)

Hoe kun je in aanmerking komen?

Reageer direct als je geïnteresseerd bent! Je kunt reageren tot en met uiterlijk zondag 21 april.

We zoeken voor deze samenwerking naar een freelancer met flexibiliteit in de werkuren.

Om kans te maken:

1. Een e-mail naar info@mearaluz.nl met:
a. Een korte paragraaf over waarom jij denkt dat je de juiste persoon bent voor deze samenwerking / waarom je graag met ons zou willen samenwerken.
b. Voor wie je nog meer hebt gewerkt in deze rol, en wat je voor jouw klanten doet. (Wees specifiek met een paar voorbeelden! Wat voor problemen/wensen hadden jouw klanten toen jullie begonnen met de samenwerking, en wat heb je concreet veranderd in hun bedrijf? Maak het duidelijk voor ons wat je wel doet, en wat juist niet.)
c. Je website en/of socials en portfolio.

2. Gebruik de exacte onderwerpregel: "Illustrator & Photoshop Held - Samenwerking met team Meara Luz" (Als je onderwerpregel hiervan afwijkt gaat je mail verloren.)

Deel in de mail ook alvast jouw freelance uurtarief of pakketprijzen. We horen dit graag in een range: als 1) je 'minimum uurtarief/prijzen' (voor minder doe je het niet) en 2) jouw droomtarief. Dan kunnen we straks afstemmen welk bedrag aan beide kanten werkelijk kloppend voelt voor de start van onze samenwerking. Neem hierbij in gedachten mee dat de basis staat

Als we het gevoel hebben dat je een goede match zou kunnen zijn, ontvang je via de mail de informatie voor de 2e stap.

We kijken ernaar uit om van je te horen!

Liefs Luz en Hinke (team Meara Luz)

Luz (CEO)

Hinke (Business Manager)