Team Meara Luz zoekt een Grafisch Ontwerper die vanuit hoofd én hart de branding van Meara Luz strak trekt, professionaliseert, laat groeien en naar een hoger level tilt.

In het kort

Meara Luz ondersteunt tienduizenden mensen om hun innerlijke blokkades los te laten en te gaan leven vanuit het licht en de liefde die ze werkelijk zijn. Zodat ze vanuit daar hun allermooiste leven creëren dat echt past bij wie zij zijn - in verbinding met zichzelf, omringd door liefdevolle relaties en in alignment met hun zielsmissie.

We zijn per direct op zoek naar een Grafisch Ontwerper die de bestaande branding van Meara Luz naar een hoger level tilt

zodat we een grotere impact kunnen maken in de wereld. Een van de redenen dat we juist nú op zoek zijn naar een Grafisch ontwerper is omdat we op het punt staan een heel nieuwe academie te laten ontwerpen/vormgeven. Voordat we dit doen willen we dat de Branding helemaal 'strak getrokken is'.

Wat we voor ons zien is een samenwerking waarin eerst sprake zal zijn van een piekperiode, waarbij je intensief aan de slag gaat om alles op orde te brengen en in kaart te brengen, zodat de Branding klopt voor de nieuwe academie. Daarna betreft het een samenwerking op afroep, waarbij we, als het goed voldoet, bij nieuwe projecten graag weer met je werken!

Hier vind je Luz' website en kun je een indruk krijgen van ons bedrijf.


Waar je je o.a. mee bezig zult houden in deze positie:

Als Grafisch Ontwerper zorg jij dat de branding van Meara Luz strak kan trekken. Het concept en de visie voor de branding staan, het gaat dus echt om het strak trekken & professionaliseren, en waar nodig verder aanvullen of naar een hoger level tillen. Denk aan:

 • Branding book creëren waardoor er één heldere lijn is in hoe alle vormgeving eruit ziet. Heldere instructies waarmee uitvoerende VA's de webspagina, social media afbeeldingen etc. kunnen maken.
 • Branding advies vanuit het online marketing oogpunt.
 • Afbeeldingen & de lagen in photoshopbestanden netjes ordenen zodat we weten hoe ze te gebruiken. Juiste resoluties. Dit is nu een beetje een geimproviseerd rommeltje intern.
 • Getekende logo’s in vectorbestanden omzetten

  Kortom jij zorgt voor een clean, helder en opgeruimd 'huis' als het gaat om de branding zodat we dit consistent en moeiteloos in kunnen zetten.

Wie we zoeken:

 • Je bent een Grafisch ontwerper in hart en nieren. Hierdoor ben je op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en mogelijkheden in Branding en de systemen die hierbij komen kijken om het te ontwikkelen en bij te houden.
 • En tegelijkertijd ben je hands-on als het gaat om opruimen, structureren en het 'branding-huis' opruimen.
 • Je bent iemand die niet alleen designtechnisch, maar ook vanuit online marketing perspectief meedenkt (bijv. is geel of blauw beter als ad die eruit knalt? Hoe geven we de titel zo vorm dat deze goed leesbaar is en er meteen als eerste uit springt? etc.)
 • Je werkt vanuit hoofd én hart, kortom, you know the drill als het gaat om het 'aardse' grafische ontwerp werk (je hebt de ervaring, de skills, kent de technieken en marketing) en het heeft voor ons een grote pré als je ook vanuit je hart werkt, niet alleen met liefde (we vertrouwen erop dat dat er sowieso is!), maar ook vanuit intuïtie en gevoel de branding afstemt op de energie die het bedrijf is.
 • Je hebt genoeg know-how van het type online bedrijf dat Meara Luz is, om vanuit jouw kennis al te weten wat belangrijk is als het gaat om Branding.
 • Je kunt goed inschatten wat echt nodig is, en durft bijzaken die niet-essentieel zijn los te laten - en kunt daarbij ook eerlijk tegengas geven als je ziet dat Luz vasthoudt aan iets waar het bedrijf eigenlijk beter zonder kan.
 • Je vindt het belangrijk om te werken bij een nieuwetijds bedrijf als Meara Luz, en zo via jouw werk bij te dragen aan een mooiere wereld.
 • Je droomt van werken in een hecht team waar we niet alleen professioneel maar ook als mens met elkaar in verbinding zijn. :) Je past bij een werkcultuur waar we open en eerlijk met elkaar delen, en ruimte houden voor de emotionele kant van het leven.
 • Je bent zelfreflectief en bereid om te kijken naar de plekken waar jouw patronen en triggers je in de weg staan om je beste werk te doen. Je staat ervoor open om samen over onze patronen te praten als dat nodig is, en doet hierin jouw deel om je groeiproces door te gaan.
 • Je hebt een zelfstandige en initiatiefrijke werkhouding. Je draagt verantwoordelijkheid voor de afspraken die je maakt en pakt uit jezelf dingen op waarvan je ziet dat ze beter kunnen. Je durft het aan om waar nodig zelfstandig beslissingen te maken in lijn met Luz' visie voor het bedrijf.
 • Je leert graag over nieuwe dingen (bijv. hoe een programma werkt), zodat je het optimaal kunt inzetten. Je bent ambitieus en vindt het belangrijk om hoge kwaliteit te leveren in je werk.

Belangrijke vereisten

 • Je hebt al werkervaring in vergelijkbare rollen voor vergelijkbare bedrijven. (Online content marketing bedrijven die een personal brand zijn).
 • Je bent niet nog aan het uitvinden of dit is wat je eigenlijk wilt doen, maar weet dat dit het soort werk is waarvoor jij hier op aarde bent. Waar jij superveel vervulling uit haalt en waar je ook supergoed in bent.
 • Je staat open voor een lange termijn samenwerking. :) We zoeken iemand met grote ambities binnen team Meara Luz, zodat we de komende jaren steeds beter op elkaar ingespeeld raken en ongelooflijk mooie dingen in de wereld gaan zetten!

Waarom werken bij team Meara Luz?

 • Veel vrijheid in het bepalen van je werktijden.  Je werkt vanuit je eigen huis / locatie onafhankelijk.
 • Onze bedrijfscultuur is eentje waar je gewoon jezelf mag zijn. We kunnen open met elkaar delen over alles wat er speelt op de werkvloer en er is ruimte voor als omstandigheden in je persoonlijke leven beïnvloeden hoe goed je in je vel en daarmee in je werk zit.
 • We werken niet vanuit pushen of het negeren van behoeftes, maar vanuit kijken naar wat er nodig is om een zo goed mogelijk situatie te creëren voor alle betrokkenen. We weten hier bij team Meara Luz dat zelfzorg, innerlijke groei en het bewaken van onze grenzen de sleutel is om er werkelijk voor elkaar en onze missie te kunnen zijn.
 • Je maakt echt een verschil voor mensen en de wereld door hier te werken! :D Het komt regelmatig voor dat ook teamleden de liefste bedankjes en soms zelfs postkaartjes van onze klanten ontvangen ;)

Hoe kun je in aanmerking komen?

Reageer direct als je geïnteresseerd bent! Je kunt reageren tot en met uiterlijk zondag 21 april.

We zoeken voor deze samenwerking naar een freelancer met flexibiliteit in de werkuren. 

Om kans te maken:

 1. Een e-mail naar info@mearaluz.nl met:
  a. Een korte paragraaf over waarom jij denkt dat je de juiste persoon bent voor deze samenwerking / waarom je graag met ons zou willen samenwerken.
  b. Voor wie je nog meer hebt gewerkt in deze rol, en wat je voor jouw klanten doet. (Wees specifiek met een paar voorbeelden! Wat voor problemen/wensen hadden jouw klanten toen jullie begonnen met de samenwerking, en wat heb je concreet veranderd in hun bedrijf? Maak het duidelijk voor ons wat je wel doet, en wat juist niet.)
  c. Je website en/of socials.
 2. Gebruik de exacte onderwerpregel: "Grafisch Ontwerper - Samenwerking met team Meara Luz" (Als je onderwerpregel hiervan afwijkt gaat je mail verloren.)
 3. Deel in de mail ook alvast jouw freelance uurtarief of pakketprijzen. We horen dit graag in een range: als 1) je 'minimum uurtarief/prijzen' (voor minder doe je het niet) en 2) jouw droomtarief. Dan kunnen we straks afstemmen welk bedrag aan beide kanten werkelijk kloppend voelt voor de start van onze samenwerking.


Als we het gevoel hebben dat je een goede match zou kunnen zijn, ontvang je via de mail de informatie voor de 2e stap.

We kijken ernaar uit om van je te horen!

Liefs Luz en Hinke (team Meara Luz)

Luz (CEO)

Hinke (Business Manager)