​Geliefd van Binnen

Het complete, vreugdevolle stappenplan

om alle liefde die je zoekt in jezelf te vinden

​Er zijn zo​veel schatten te vinden in de liefde van je eigen hart!

​Maar waarschijnlijk ben je ook opgegroeid met het idee dat je liefde vooral buiten jezelf moet vinden. In de sprookjeprins(es) op het witte paard. En het enige wat je kon doen was wachten tot deze verlosser naar je toe zou komen om je te redden van eenzaam, liefdeloos leven.​..

​De waarheid is echter dat

​alle liefde die je nodig hebt, op je wacht in je eigen hart

Je bent vandaag op deze pagina met een reden.
Wat is jouw reden?

Zou je ​je Innerlijke Criticus graag loslaten?

​​Verlang je ernaar je (oude) pijn te helen?

Wil je leren hoe je liefdevoller kunt zijn voor jezelf?

Droom je ervan om altijd ​te voelen dat je er mag zijn zoals je bent?

Dan is ​Geliefd van Binnen misschien wel de volgende stap waar je op zielsniveau op gewacht hebt...

Wat is Geliefd van binnen?


Geliefd van binnen is mijn online cursus ​waarin ik je stap voor stap laat zien hoe je alle liefde die je nodig hebt in jezelf kunt vinden.

De 13 lessen ​van de cursus zijn gevuld met filmpjes, oefeningen en ​zachte meditaties om jou in contact te brengen met je kern van onvoorwaardelijke liefde.

"​Tijdens het uitvoeren van de opdrachten voelde ik de lessen binnen druppelen en beklijven. De lieve bemoedigende uitstraling van Luz helpt ook mee.  Bovendien is het allemaal erg duidelijk wat je te doen staat en is de omvang goed te overzien.

En de verrassing: Sinds het einde van de cursus voel ik veel vaker vrede en vriendschap met mezelf. De kunst is nu om dat vast te houden."

- ​Emmy, cursist

Wat kan zelfliefde je brengen?

Zelfvertrouwen

​Als je in contact bent met je zelfliefde, voel je diep van binnen dat je jezelf op de eerste plek mag zetten. Dat je ertoe doet, en even waardevol bent als ieder ander mens.


Innerlijke Rust


​Kun je je voorstellen wat voor kalmte er over je heen valt als je het gevoel hebt dat je er helemaal mag zijn zoals je bent? Dat je je nooit meer anders hoeft voor te doen, of beter hoeft te zijn?


​Zachtheid & Steun

​Door je zelfliefde te vergroten, kun je zelf die zachte en ondersteunende partner voor jezelf zijn. Je houdt op kritisch te zijn naar jezelf, en wordt in plaats daarvan warm en liefdevol in hoe jezelf toespreekt. Je kunt je emoties de ruimte geven die ze nodig hebben.


​​​​Er wacht zoveel moois op je in je eigen hart!

Wat behandelen we in de e-cursus?


Geliefd van binnen bevat vier modules (met ieder 2 tot 4 lessen) waarin je de vier stappen naar je innerlijke liefde doorloopt. Dit is wat je in elk van deze modules gaat doen:

​​Je verdient heling en liefde
voor elke keer dat je ​niet gezien werd.

Daarnaast krijg je gratis toegang tot deze extra!

Extra
Het "Succesversneller" Bonuspakket! T.w.v. €77,-

Ontdek en heel je onbewuste overtuigingen

Hoe ontdek je welke negatieve overtuigingen je (onbewust) in je draagt? En hoe vervang je die met een ondersteunende overtuiging?

Dat is precies wat je leert in de e-cursus "De Affirmatie Goochelkist"!

En dat komt niet alleen van pas tijdens Geliefd van Binnen, maar kun je toepassen op ieder ander gebied van je leven!

Word een 'pro' in geleide meditaties

In ​Geliefd van Binnen werken we veel met visualisatie en geleide meditatie. 

De e-cursus 'Introductie in visualisatie' zorgt ervoor dat je het meeste gaat halen uit die meditaties, omdat je precies weet wat wel en niet moet doen wanneer je een geleide meditatie volgt!

​Q&A Opnames

Je ontvangt toegang tot meer dan tien ​opnames waarin Luz de vragen beantwoordt van eerdere Wijsheid in jezelf cursisten.

​Zodat je extra verdieping vindt in het materiaal, en de video's kunt kijken waarin vragen beantwoord worden waar jij ook mee zit.

"De cursus heeft een verandering in gang gezet op allerlei niveaus. Ik voel me al meer verbonden met mezelf en mijn lichaam, denk positiever over mezelf, voel meer liefde voor mezelf en onderneem meer."

- ​Wendy, cursist

​Kom je meedoen?

Geliefd van binnen, inclusief alle extra's die je bij de cursus ontvangt, kost €222,-. ​​Bovendien mag je als cursist ook kosteloos meedoen met toekomstige live rondes van de cursus.

Betaling kan via Ideal, Mister Cash of je kunt het bedrag overmaken. Je kunt de cursus bestellen via de knop hieronder:

*Je hebt direct toegang tot de cursus als je betaling voldaan is. Houdt er rekening mee dat het bij overmaken een werkdag kan duren totdat je betaling bij ons binnen is en je de cursus ontvangt.

​Kan ik ook in termijnen betalen?

Eerst een rondleiding?


In dit filmpje kun je een kijkje achter de schermen nemen:

Hoe Geliefd van binnen door haar cursisten beoordeeld wordt:

​Aan het eind van elke les vraag ik de cursisten een score te geven, om aan te geven hoe waardevol de les voor hen was. Het gemiddelde van al deze scores voor Geliefd van binnen is een 8.4 (op een schaal van 10).

Wat zijn de voordelen van Geliefd van binnen?


  • Commit Happiness! Je krijgt in deze cursus wat je al van Commit Happiness gewend bent: diepgang, mooie vormgeving en actiegerichte inhoud met tegelijkertijd een vleugje fantasie en speelsheid!

  • De hele cursus is online te volgen, wat betekent dat je er niet de deur voor uit hoeft! De meditaties kun je downloaden om overal te luisteren.

  • Bovendien kun je de cursus op je eigen tempo doorlopen, en zo vaak overnieuw doen als je wilt.

  • Ik heb er alles aan gedaan om te zorgen dat je de cursus ook echt gaat afmaken! Inclusief een mooie kleurplaat die je gaat motiveren om tot het einde door te gaan. :)

  • Leuke extra's die je gaan helpen het meeste uit deze cursus te halen!

"Ik kan met trots zeggen dat Geliefd van binnen mij een milder mens heeft gemaakt, in eerste plaats naar mezelf.

Ik had geen flauw benul hoeveel negatieve gedachten en gevoelens ik over mezelf had, maar door de cursus kwam dat aan het licht. Vervolgens kreeg ik de tools aangeboden om hier mee aan de slag te gaan.

1000× Dank voor alle inzichten en voor wie je bent Lu
z!"

- Sofie, cursist

​Over mij


​​Ik ben Luz, jouw coach en cheerleader tijdens de cursus!

In 2013 begon mijn reis naar zelfliefde. Al lang daarvoor had ik het vage voornemen om mezelf meer te accepteren, maar ik had me nooit opengesteld voor de mogelijkheid dat er zoiets bestond als zelf-LIEFDE.

Dat kwam pas toen ik een relatie kreeg met een man die zo weinig van zichzelf hield dat ik zag hoeveel moois hij niet kon aannemen van het leven. En ik realiseerde dat dat eigenlijk ook waar was voor mezelf. In mijn poging om hem meer van zichzelf te laten houden, begon mijn eigen pelgrimage naar zelfliefde.

Tussen toen en nu heb ik allerlei dingen uitgeprobeerd. Geleerd van wijze guru's, en geput uit mijn eigen intuïtie.

In Geliefd van binnen heb ik al deze dingen samengevoegd in een stromend, helder geheel. En de oefeningen voor je geselecteerd die het meeste effect hebben!

Ik geloof dat de beste manier om deze wereld mooier te maken, is om meer van onszelf te houden. Dat is waarom ik Geliefd van binnen met heel veel liefde voor je ontwikkeld heb.

​Kan ik ook in termijnen betalen?

"De voornaamste reden om deze cursus te gaan doen was dat ik de verbinding met mezelf verloren was. Ik leefde vooral voor andere mensen en helemaal niet voor mezelf.

Het deel van de cursus waarbij ik me het beste voelde waren de meditaties en affirmaties. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en ben minder streng voor mezelf geworden.

- Remco, cursist

​Kan ik ook in termijnen betalen?

Veelgestelde Vragen

​Als ik me vandaag inschrijf, wanneer heb ik dan toegang tot de cursus?

​Hoe lang heb ik toegang tot het cursusmateriaal?

​​Is er de mogelijkheid om Luz mijn vragen te stellen?

​Het lukt me niet om me aan te melden voor de cursus / Ik heb een technisch probleem