​​Lijkt het je leuk om ​te helpen 
en wat bij te verdienen als konijnenverzorger? :)

​(Locatie: Bilthoven)

​In het kort

​Meara Luz ​ondersteunt ​tienduizenden mensen om hun allermooiste leven te creëren dat echt past bij wie zij zijn - in verbinding met zichzelf, omringd door liefdevolle relaties en in alignment met hun zielsmissie.

​Omdat dit werk in combinatie met de zorg voor haar drie konijnen soms best ​veel van ​Luz vraagt, ​​is ze op zoek naar extra ondersteuning voor het verzorgen van ​Sneeuwwitje, Simba en Nala-Doornroosje. (Zie foto hierboven :))

We zoeken één of meerdere personen die we ​sporadisch en ​soms ook last-minute kunnen benaderen om in te springen met wat extra hulp. Bijvoorbeeld wanneer de konijnen ziek zijn, of wanneer Luz op reis is.

​Waar je mee helpt:


 • ​De konijnen medicijnen en ​voeding geven wanneer ze ziek zijn, eventueel ​samen met Luz.

 • Meerdaagse verzorging op je nemen als Luz ​niet aanwezig ​is of heel erg druk is.

  Normaal gesproken betekent dit dat je 1x per dag in Bilthoven langsgaat en zorgt dat de konijnen eten, water en een schoon hok hebben. Je checkt ook hun gezondheid.
  Wanneer Luz op ​reis is, ​kun je als je wilt in haar huis verblijven en/of gebruik maken van de faciliteiten. ​Zoals een bad, of ​een mooi bos op loopafstand ;)

 • ​Ophalen van ​benodigdheden​ bij bijv. de dierenarts of ​winkel.

 • ​Luz bijstaan in het maken van keuzes die de dieren en hun welzijn ten goede komen

​Wie we zoeken:


 • ​​Je vindt het fantastisch om te werken met konijnen en hen gelukkiger te maken.

 • Je hebt een gezond verantwoordelijkheidsgevoel en kunt zelfstandig zorg dragen voor dieren.​ Je ​kunt met een ​​oplettend oog de konijnen in de gaten houden, zodat er op tijd ingegrepen wordt als een konijn bijv. ziek ​wordt tijdens Luz' afwezigheid en ​een dierenarts ​geraadpleegd moet worden.

 • ​Het lijkt je leuk ​om d​eze dingen voor een klein bedrag te doen, als bijbaantje met flexibele uren.

 • Je woont in de ​buurt van Bilthoven (Utrecht), of hebt er geen enkel probleem mee om daar naartoe te reizen.

 • Het is over het algemeen ​prima mogelijk voor je om spontaan/last minute in te springen​.

 • ​Het is met name fijn als je doordeweeks in de ochtenden en/of avonden beschikbaar ​bent, omdat medicijnen en voeding vaak verspreid over de dag gegeven moeten worden.

​Bonuspunten als je daarnaast ook nog eens:

 • ​​Ervaring hebt met het houden van konijnen of het leuk vindt je daar ​in je vrije tijd in te verdiepen, en ​Luz misschien ook kunt ​ondersteunen in het inrichten van ​het huis van de konijnen, trainen van de konijnen, koppelen van de konijnen etc.

 • Bij een huisbezoek ​ook zou willen ondersteunen met wat kleine huishoudelijke taken​. (Denk aan dingen als: stofzuigen, keuken ​opruimen, ​een brief op de post doen​.)


Hoe kun je ​in aanmerking komen?

​Reageer direct als je geïnteresseerd bent; we zoeken ​zo snel mogelijk hulp en ​nemen de applicaties in overweging op volgorde van binnenkomst. Je kunt reageren tot en met uiterlijk zondag 20 juni.

Om kans te maken​:

 1. Stuur een e-mail naar team@commithappiness.nl met je CV in de bijlage en een korte motivatie waarom jij denkt dat je de juiste persoon bent voor deze positie.

 2. Laat ons ook weten ​welke financiele vergoeding je per uur wilt, en of je daarnaast reistijd en/of reiskosten rekent. (NB: Dit is geen ​functie waarbij je bij ​Luz' bedrijf in dienst bent; we zoeken ​​een zelfstandige die dit als los klusje/bijbaantje erbij​ wil doen.)

 3. Geef een indicatie van de dagen en momenten van de dag waarop je over het algemeen beschikbaar bent.​

 4. Gebruik de exacte onderwerpregel: "Dierenheld meldt zich" (Als je onderwerpregel hiervan afwijkt gaat je mail helaas verloren.)

 5. ​Voldoe je aan de bonuspunten? Laat dit dan weten in de mail.


​We kijken ernaar uit om van je te horen!

We beoordelen de applicaties op volgorde van binnenkomst, en nemen direct contact op als we voelen dat je een goede match zou kunnen zijn.
 
Liefs Luz en ​de konijnen

Luz 

​Sneeuwwitje, Simba
en Nala-Doornroosje